Μικτές Κ-14, Κ-16: Στο χέρι τους η πρόκριση στα ημιτελικά

Καθ’ όλα εφικτή μοιάζει για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ η πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 3ης φάσης της διοργάνωσης, η οποία διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, φέρνει στο δρόμο της ομάδας Κ 16 Δωδεκανήσου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ η Κ 14 θα αντιμετωπίσει την εκπρόσωπο της ΕΠΣ Πειραιά.

Τα δύο νοκ άουτ παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αττική, πιθανότατα στο γήπεδο της Βάρης, των Νέων την Τετάρτη 20 Μαρτίου και των Παίδων την Τετάρτη, 27 Μαρτίου.

 Τις ίδιες μέρες θα γίνουν οι παρακάτω συναντήσεις:

Πρωτάθλημα Κ 16

ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Μακεδονίας-ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ Αθηνών-ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Κυκλάδων

ΕΠΣ Άρτας-ΕΠΣ Κοζάνης

ΕΠΣ Δυτικής Αττικής-ΕΠΣ Αχαΐας

ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Μεσσηνίας

Πρωτάθλημα Κ 14

ΕΠΣ Μακεδονίας-ΕΠΣ Δράμας

ΕΠΣ Ηπείρου-ΕΠΣ Ξάνθης

ΕΠΣ Χανίων-ΕΠΣ Βοιωτίας

ΕΠΣ Μεσσηνίας-ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας

ΕΠΣ Κυκλάδων-ΕΠΣ Αθηνών

ΕΠΣ Αργολίδος-ΕΠΣ Αχαΐας

Προπόνηση για τους Νέους

Για το προσεχές Σάββατο, στις 14:00 στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, προγραμμάτισε μία ακόμα προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Κ 16, Γιώργος Τριχιάς. Το παρών καλούνται να δώσουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αναγνώστου Μάρκος (Ηρακλής Μ.), Ζερβός Νικόλαος, Κοντός Σταμάτης, Κορνάρος Γρηγόρης, Παπασταματίου Μανώλης (Διαγόρας), Ήλιος Ζαχαρίας, Κότζα Άρης, Χαραπάς Δημήτρης (Ο.Α. Κω), Καντής Αντώνης, Σαλπιγκτίδης Ηλίας, Τιόλης Γιώργος (Ρόδος), Καραμανώλης Μαρτίνος (Ιάλυσος), Κάσο Γεράσιμος, Κουλλολί Ερνέστο, Ρουτζιέρης Νικόλαος (Αρένα), Μαγκούλιας Νικόλαος (Καλυμνιακός), Μυξολούφης Γιάννης (Αντίμαχος), Ορφανός Γιώργος (Απόλλων Κ.), Πηλιγκός Αποστόλης (ΑΕ Κως), Σταματούλας Μιχάλης (Ευαγόρας), Συρίμης Βασίλης, Χατζηελευθερίου Μανώλης, Χατζηκυριαζής Λάμπρος (Ευκλής), Τρικοίλης Σάββας (Αργοναύτες Καλύμνου)

Για την Κ 14 το Σαββατοκύριακο θα είναι κενό υποχρεώσεων, καθώς ο ενωσιακός τεχνικός Θεόδωρος Θεοδώρου σκοπεύει να συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.