Ασταμάτητο το Ροδίων Άθλησις

Ασταμάτητο το Ροδίων Άθλησις

Ασταμάτητο το Ροδίων Άθλησις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 148 ΦΟΡΕΣ

Συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Πανιώνιο αλλά τον κέρδισε με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ

Το «Ροδίων» ήθελε αυτό το ματς και το πήρε στο Κλειστό του Φαλήρου, χάνοντας μόνο δύο σετ και φυσικά ένα πόντο, αλλά παίρνοντας τους δύο, που το κρατάει σταθερά μπροστά στην ειδική βαθμολογία.

Στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ και μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, η Ροδίτικη ομάδα νίκησε εκτός έδρας και τον Πανιώνιο με 3-2 σετ.

Στο α΄ σετ οι παίκτες του Αλέξη Καμπερίδη μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά. Ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και επικράτησαν με 25-22, αλλά η συνέχεια δεν ήταν εύκολη.

Στο β΄ σετ ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ροδίτικης ομάδας. Βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ (3-1 και 8-4), μέχρι ο Αλέξης Καμπερίδης να πάρει τάιμ άουτ. Η κακή εμφάνιση σε αυτό το σετ όμως, συνεχίσθηκε. Οι Νεοσμυρνιώτες συνέχισαν να προηγούνται και το σκορ έφτασε στο 15-9 και το 18-12, επικρατώντας στο τέλος με 25-18.

Στο γ΄ σετ οι παίκτες του «Ροδίων» μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά, θέλοντας να ξαναπάρουν το προβάδισμα στα σετ. Προηγήθηκαν με 9-5 κι ο Πανιώνιος μετά το τάιμ άουτ ισοφάρισε σε 10-10. Από το σημείο αυτό και μετά το «Ροδίων» ήταν συνεχώς μπροστά (10-13, 12-17 και 14-20), καταφέρνοντας να το πάρει με 17-25.

Στο δ΄ σετ στο ξεκίνημα υπήρχαν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Το «Ροδίων» με «όπλο» το μπλοκ μπήκε μπροστά με 6-2, για να πάρει τάιμ άουτ ο Πανιώνιος. Το ματς πήγε στη συνέχεια στο 7-8 και στο 7-12 και οι «Ρόδιοι» έδειξαν να το ελέγχουν.

Στο 7-13 ο Πανιώνιος πήρε δεύτερο τάιμ άουτ κι άρχισε να πιέζει αλλά η διαφορά παρέμενε (11-16). Οι Νεοσμυρνιώτες όμως άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά και πήγαν το σετ εκεί που ήθελαν μεταβάλλοντας και την ψυχολογία.

Ισοφάρισαν σε 22-22 και πέρασαν και μπροστά με 24-22 με τον Κούνα, αλλά ο Σαρικεΐσογλου ισοφάρισε σε 24-24. Μια παράβαση στον φιλέ και μια επίθεση του Κωσταντινίδη έδωσαν το σετ στον Πανιώνιο (26-24).

Η ομάδα του Αλέξη Καμπερίδη, ήθελε τη νίκη και δεν ήταν διατεθειμένη να την αφήσει. Οι δύο ομάδες πήγαν στο τάι μπρέικ κι η ομάδα της πόλης μας μπήκε από την αρχή μπροστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Πανιώνιος είχε καταθέσει τα όπλα. 4-5 και 5-8 για να πάρει τάιμ άουτ ο Πανιώνιος.

Το σκορ πήγε στο 7-10 με τους Νεοσμυρνιώτες να μειώνουν σε 9-11 και 11-13. Ένα άουτ του Κούνα στο 11-14 και η επίθεση του Σακόγλου στο τέλος, έφεραν το 12-15 για το «Ροδίων» και τη νίκη με 2-3 σετ.

Τα σετ 22-25 σε 25΄, 25-18 σε 24΄, 17-25 σε 22΄, 26-24 σε 32΄ και 12-15 σε 15΄

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Φραγκάκης –Μαρκάτης

Οι ομάδες:

Πανιώνιος (Κατερίνα Οικονόμου): Μαυραγάνης Δ. (λ), Μπεκιάρης Θ., Παντελούκας Α. , Μουρούτης Ε., Κούνας Ν., Κωσταντινίδης Π., Κυριακόπουλος Στ., Κουφόπουλος Στ., Βλάχος Δ., Βλαβιανός Μ., Δημόπουλος Ν., Καρακίτσος Α.

Ροδίων Άθλησις (Αλέκος Καμπερίδης): Μακρής Ν., Θεοδόσης Η., Προδρομίδης Β., Μοσχούς Χ., Αρβανίτης Ν. (λ), Παππάς Αν., Σαρικεϊσογλου Μιχ. Ποτολίδης Π.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή