Σε ρυθμούς μπαράζ ο Διαγόρας

Σε ρυθμούς μπαράζ ο Διαγόρας

Σε ρυθμούς μπαράζ ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο στις 13.30 θα φιλοξενήσει ο «γηραιός» τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας

Στάση αναμονής κρατάει μέχρι στιγμής ο Διαγόρας, σε ότι αφορά το σχέδιο της αναδιάρθρωσης που πρότεινε η Νίκη Βόλου και υπέγραψαν εκτός του «γηραιού» και του Ιάλυσου και πολλές άλλες ομάδες. Όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, το θέμα «πάγωσε», κάτι που τον αναγκάζει να κινείται και να λειτουργεί πλέον σε ρυθμούς μπαράζ.

Εκεί, βάσει της προκήρυξης, ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει τους δεύτερους των Ομίλων 5, 7 και 8. .Ειναι ομάδες παραδοσιακές, τις οποίες «διαβάζει» ο «γηραιός» από τώρα, προκειμένου να ξέρει με ποιους αντιπάλους έχει να κάνει, αλλά και να μην βρεθεί προ εκπλήξεων σε ότι προγραμματίσει η ΕΠΟ. Οι πιθανοί αντίπαλοι του Διαγόρα στους αγώνες μπαράζ είναι
-Στον 5ο Όμιλο Εθνικός (39β), Ιωνικός (37β.), Γιούχτας (36β)
-Στον 7ο Όμιλο Ηλυσιακός (35β.), Αιολικός (34β.)
-Και στον 8ο Όμιλο ο Ασπρόπυργος με 54β.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Μετά από αίτημα του Αστέρα Αμαλιάδας, η ΕΠΟ προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα, έκανε δεκτό αίτημα της (σ’ αυτό συνηγόρησε και ο Διαγόρας) το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 13.30.

Ο Διαγόρας είχε χθες ρεπό, εκτός από μερικούς παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο ματς της Κρεμαστής και ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Λειτουργώντας πλέον για τους αγώνες μπαράζ ο Διαγόρας, θέλει να «καθαρίσει» από κάρτες τους παίκτες του. Κι αυτός ήταν ο λόγος που πήραν κάρτες στο ματς της Κρεμαστής με τον Φοίβο, οι Εμόγκ Ντουαλά και Γιάννης Καρπαθάκης που μαζί με τον Στάθη Προβατίδη δεν θα παίξουν στο ματς του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή