Πρωτιά σε μονό και διπλό η Παπαδοπούλου

Εξαιρετική σε μια ακόμα παρουσία της, ήταν η νεαρή αθλήτρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης (ΡΟΑ), Βικτώρια Παπαδοπούλου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στο μονό του 2ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κάτω των 16 ετών, όσο και στο διπλό με παρτενέρ τη Λαζαρίδου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κέρκυρα και ο ΡΟΑ συμμετείχε και με άλλους πέντε αθλητές του, υπό τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή του ομίλου, Φώτη Βαζαίου

Εκτός λοιπόν της Βικτώριας Παπαδοπούλου έλαβαν μέρος και οι Γιάννης Τσιγάρος, Ηλίας Πανάγος, Κασλήογλου  Σερχάν, Λάνδρου Φίλιππος, Μάρκος Πρέντιτς.

Οι Τσιγάρος, Κασλήογλου και Πρέντιτς πέρασαν τον πρώτο γύρο στα μονά, ενώ οι Πανάγος-Πρέντιτς και Κασλήογλου-Λάνδρου έφθασαν στους «8» στο διπλό.
 


Η Παπαδοπούλου έχει καταφέρει να βελτιώσει πολύ την απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, καθώς όλο το προπονητικό team του Ροδιακού Ομίλου ασχολείται εντατικά μαζί της, ενώ αποτελεί το μόνο κορίτσι στο τμήμα της με αποτέλεσμα η καθημερινή της προπόνηση να γίνεται με τις δυνατές μπάλες (ίδιες με αυτές των αγοριών των 16 ετών).

Στην Κέρκυρα η Βικτώρια ξεκίνησε ως νούμερο τρία του ταμπλό, πίσω από τις Ρουσσοπούλου και Λαζαρίδου, αλλά στον τελικό με σκορ 6-2, 6-3 επικράτησε της αθλήτριας από τη Γλυφάδα και νούμερο ένα στο ταμπλό, Στέλλας Ρουσσοπούλου.

Με συμπαίκτρια τη Λαζαρίδου, επικράτησαν στον τελικο των διπλών των αδελφών Ρουσσοπούλου στο tie break με 10-6.

Σίγουρα η επιτυχία αυτή της ταλαντούχας αθλήτριας είναι αποτέλεσμα σκληρής συλλογικής δουλειάς της αγωνιστικής ομάδας του ΡΟΑ και ιδιαίτερα των προπονητών, Σταυρούλας Γενημανώλη, Ειρήνης Κοντάκη και Κίμωνα Πουζουκάκη πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις οδηγίες του «ενορχηστρωτή» Φώτη Βαζαίου.