Ιάλυσος: Να τελειώνει οριστικά με τον τίτλο

Ιάλυσος: Να τελειώνει οριστικά με τον τίτλο

Ιάλυσος: Να τελειώνει οριστικά με τον τίτλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 87 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή στις 14.15 θα ξεκινήσει ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής, με τον "τοξοβόλο" να φιλοξενεί τον Διαγόρα Βραχνέικων

Νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα θα ξεκινήσει την Κυριακή το παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Διαγόρα Βραχνέικων. Όπως ανακοινώθηκε, το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 14.15, για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο μεταξύ οι «ερυθροκίτρινους» συνέχισαν σε κανονικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους. Ο Σάκης Παπαβασιλείου γύμνασε τους παίκτες του, ρίχνοντας το βάρος στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική που θα ακολουθηθεί στο ματς της Κυριακής, στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Ο Διαγόρας Βραχνέικων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση και σε 20 αγώνες έχει πετύχει 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, έχει 26-16 τέρματα κι έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει 31β.

Σαφέστατα λοιπόν χρειάζεται προσοχή, αφού ο Ιάλυσος θέλει μόνο τη νίκη στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

Ο κόουτς του Ιάλυσου είδε τον Δημήτρη Σταυλά να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, κάτι που δεν έκανε ο Κόλα.

Στην ομάδα επιστρέφει ο Τσούπρος, ενώ θα απουσιάσει ο Δωματάς, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή