Πολιτεύονται με «πολιτικό τσαμπουκά» έχοντας να επιδείξουν μόνο ρουσφέτια και …υποσχέσεις για ρουσφέτια!

• Υπάρχουν βασικά δύο κατηγορίες υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων που «ευδοκιμούν» και σε τοπικό επίπεδο τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά που είναι εμφανείς περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά στις επικείμενες εκλογές.

• Μία κατηγορία είναι αυτοί που ανακατεύονται στα κοινά ζητώντας την ψήφο των συμπατριωτών τους  «ποντάροντας» στην επαγγελματική τους πορεία, στην κοινωνική τους δράση και διεξάγοντας έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και με σεβασμό στους συνυποψήφιούς τους είτε βρίσκονται στον ίδιο είτε σε αντίπαλους συνδυασμούς.

• Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που πολιτεύονται με «πολιτικό τσαμπουκά» έχοντας να επιδείξουν μόνο ρουσφέτια και …υποσχέσεις για ρουσφέτια! Πρόκειται για τους ίδιους υποψηφίους που με ιδιαίτερο φανατισμό βρίζουν, συκοφαντούν, απειλούν ακόμα και υποψηφίους που βρίσκονται στον ίδιο συνδυασμό!

• Και τους μεν και τους δε, τους γνωρίζουν οι ψηφοφόροι όσο κι αν κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν! Υπάρχει λοιπόν η ευθύνη των ψηφοφόρων για το ποιους θα επιλέξουν, οι οποίοι στην ουσία είναι οι εκπρόσωποί τους. Σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν υποψήφιοι και των δύο κατηγοριών, οπότε δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τους ψηφοφόρους. Ο Μάιος σχεδόν έφτασε και θα βρεθούμε όλοι ενώπιον των ευθυνών μας!

Ο κακός