Το μπράβο του Ευκλή στα «παιδιά» του

Συγχαρητήριο εξέδωσε η διοίκηση του Ευκλή. επαινώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της που συμμετείχαν στην αποστολή της μικτής Νέων η οποία νίκησε 3-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αργολίδας και προκρίθηκε στους «8» της προημιτελικής φάσης του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ!

Επίσης συγχαίρει και τα παιδιά που συμπεριλαμβάνονται στη μικτή Παίδων και την ερχόμενη Τετάρτη θα αγωνισθούν επίσης για την πρόκρισή τους στην 8άδα της διοργάνωσης. Τι ακριβώς αναφέρει το συγχαρητήριο του Ευκλή:

«Η διοίκηση του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ, οι υπεύθυνοι της ακαδημίας και όλοι οι προπονητές  συγχαίρουν τα παιδιά της ομάδας μας, Χατζηκυριαζή Λάμπρο, Συρίμη Βασίλη και Χατζηελευθερίου Μανόλη για την τιμητική συμμετοχή τους στη μικτή νέων (Κ16) Δωδεκανήσου και βέβαια και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, τους προπονητές  και τη διοίκηση της ΕΠΣΔ για την σημαντική επιτυχία με την πρόκριση  στους 8 του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ16 και Κ14!

Επίσης με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα παιδιά της Κ14 για τη συμμετοχή τους και να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα που έχουν μπροστά τους για την πρόκριση στους 8, την προσεχή Τετάρτη!».