Ο Χρήστος Μπάρδος υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Χρήστος Μπάρδος υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Χρήστος Μπάρδος υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 636 ΦΟΡΕΣ

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου, Χρήστου Μπάρδου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για μια ακόμη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, ο Εντεταλμένος Συγκοινωνιών & Επικοινωνιών Δωδεκανήσου, αναφέρει τα εξής:

«Ανήκουμε και λειτουργούμε σε μια περιφερειακή αρχή που έχει ξεφύγει από την επίπλαστη ασφάλεια της πεπατημένης. Η καινοτομία των διαδικασιών έχει τη σφραγίδα της τόλμης του Περιφερειάρχη, που σε πολλές περιπτώσεις έχει αντιταχθεί στη λογική που έχει επιβληθεί στους νησιώτες τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι το τυχαίο γεγονός ότι η πρώτη εντολή του ήταν η ‘’εκπαίδευση’’ των πολιτών στην αλήθεια. Δεν κρυβόμαστε από την ευθύνη, δεν φοβόμαστε την σύγκρουση, δεν αφήνουμε σε κανέναν να πάρει την τύχη των νησιών μας στα χέρια του.

Με συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης και συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες είναι καταγεγραμμένες στο δημόσιο λόγο μας, συνεχίζουμε δυναμικά να ταράζουμε τα νερά και να προτάσσουμε λύσεις εφικτές και βιώσιμες μακριά από τον αιθεροβαμισμό. Πάντα με συνέπεια και λέγοντας την αλήθεια στους πολίτες.

Η περιφερειακή αυτή αρχή έχει καταλάβει ότι το Νότιο Αιγαίο χρειάζεται νέους, μεγάλους στόχους, διαφορετικούς από αυτούς της περασμένης δεκαετίας, που θα το φέρουν στη πρώτη γραμμή της Πανευρωπαϊκής συνεργασίας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας, αφού η φήμη του έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της πατρίδας μας.

Τελικά, αν ισχύει η ρήση της δημοσιογράφου Ελένης Βλάχου, «στην Ελλάδα η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα», θεωρώ ότι όσοι απαρτίζουν την σημερινή Περιφερειακή αρχή, θα είμαστε ελκυστικοί και ως… “παράνομοι”.

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Μπάρδος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Τελείωσε με Άριστα το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και Λύκειο κι έπειτα αποφοίτησε από τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στη Στρατονομία.

Η μεγάλη του αγάπη είναι τα παιδιά και οι νέοι, αγάπη που κληρονόμησε από τον πατέρα του και το αποδεικνύει έμπρακτα –εδώ και πολλά χρόνια- αφού είναι ιδιοκτήτης δύο εκπαιδευτικών οργανισμών στην πόλη της Ρόδου και στην Ιαλυσό καθώς και τα τελευταία 7 χρόνια είναι αντιπρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος).

Την ίδια ευαισθησία τρέφει για τα Δωδεκάνησα και κατ’ επέκταση για το Νότιο Αιγαίο, αφού ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Ενεργειακή Α.Ε.» φρόντισε με την απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, να ενισχύσει την επιμόρφωση επιχειρηματιών και την ανάδειξη δεξιοτήτων των νησιωτών.

Η δράση και η ενασχόλησή του με τα κοινά δε σταματούν εδώ αφού είναι και Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου καθώς και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών