Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ

Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 590 ΦΟΡΕΣ

Όπως αποφάσισε το δ.σ. του συλλόγου Σπουδαστών

Σε κατάληψη προχώρησαν πριν απο λίγη ώρα οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΡ, όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει προ ημερών στην περίπτωση που δεν θα υπήρχε καμία απάντηση στα αιτήματά τους για την επίλυση των προβλημάτων της σχολής.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογός τους, στη σχετική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών, δηλαδή πάνω από 200 άτομα τάχθηκαν υπέρ της κατάληψης και μόνο 20 κατά.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 02/04/2019 και ημέρα Τρίτη, μετά από ψηφοφορία που προηγήθηκε, θα προβούμε σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε εντός της σχολής με Ναι ή Όχι και υπογραφή δίπλα από το ονοματεπώνυμο των σπουδαστών.

Το αποτέλεσμα είναι:
204 =υπέρ
20= κατά
30= απόντες.

Τα αίτια της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ είναι τα άλυτα αιτήματα που έχουμε καταθέσει στο Υπουργείο Τουρισμού και η αδιαφορία ΤΟΥ προς εμάς.

• Η Κ. Καραστάθη (γενική γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού) μαζί με την Κ. Ανδρέου (διευθύντρια οικονομικών του Υπουργείου Τουρισμού) μας υποσχέθηκαν ότι έως 20 Μαρτίου θα έρθουν τα βιβλία στη σχολή μας, κάτι το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

• Επίσης, μας υποσχέθηκαν πως μέχρι τέλη του Μαρτίου θα βλέπαμε το νομοσχέδιο. Στην συνάντηση που είχαμε, ειπώθηκε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ και εκεί θα αναγράφονταν οι λύσεις στα αιτήματά μας. Δεν μας έχει παρουσιαστεί τίποτα έως και σήμερα, ενώ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την Κ. Καραστάθη, χωρίς να υπάρξει κάποια ανταπόκριση από την πλευρά της».

Διαβάστε ακόμη

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ