Κάθειρξη 13 ετών σε Αλβανό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Κάθειρξη 13 ετών σε Αλβανό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Κάθειρξη 13 ετών σε Αλβανό για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 375 ΦΟΡΕΣ

Επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στον 53χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για ασέλγεια έναντι αμοιβής σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Τον 53χρονο βάραινε και η κατηγορία της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, νεότερου των δώδεκα ετών, ωστόσο το δικαστήριο και με πρόταση του εισαγγελέα της έδρας «συγχώνευσε» τις δύο κατηγορίες και τον έκρινε ένοχο μόνο για την ασέλγεια έναντι αμοιβής επιβάλλοντάς του την παραπάνω ποινή για την οποία η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Απολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου ο 53χρονος δήλωσε αθώος λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν έκανα τίποτα! Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που λένε»!

Ο ίδιος παραδέχτηκε ωστόσο ότι τον Μάρτιο του 2018 και ενώ το κοριτσάκι έπαιζε με την μπάλα στην αυλή όπου βρισκόταν και εκείνος, η μπάλα της έπεσε σε μία γλάστρα και έσπασε ο βασιλικός. Τότε είπε ότι την φώναξε κοντά του και της έδωσε ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά που είχε βρει στο δρόμο τις προηγούμενες ημέρες.

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της έδρας ο 53χρονος δεν κατάφερε να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για το περιστατικό και παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του, πρόταση που έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο.
Συνήγορος υπεράσπισης για τον 53χρονο παραστάθηκε ο κ. Μανώλης Κουτσούκος και πολιτική αγωγή για την οικογένεια της ανήλικης, ο κ. Σταύρος Παναγιωτακόπουλος.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στις 20 ή 21 Μαΐου 2018 το βράδυ, το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύθηκε στη μεγαλύτερη αδελφή του όσα φέρεται να της έκανε ο 53χρονος. Αμέσως μετά ακολούθησε η καταγγελία που έκαναν στις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι γονείς του ανήλικου παιδιού και σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 53χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, φέρεται σε άγνωστο χρονικό διάστημα πάντως πριν τον Μάιο του 2018 (πιθανότατα δύο μήνες πριν) να έπεισε δίνοντας ένα μικρό δώρο στο παιδί να τον ακολουθήσει στο σπίτι του όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του. Ο ίδιος κατηγορούνταν ότι επιχείρησε άλλη μία φορά να παρασύρει το ανήλικο παιδί για τον ίδιο λόγο όμως δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο