Ο Κέρκης Σάμου στον  δρόμο του Ροδίων Άθλησις

Στο φάιναλ φορ του Α΄ ομίλου έχει ήδη περάσει το «Ροδίων Αθλησις», αλλά δεν έχει ακόμη κριθεί επίσημα η 1η θέση στον 1ο Υποόμιλο!

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 16β., μετά τη νίκη του επί του «Ροδίων» που είναι στη 2η, με δύο βαθμούς πίσω.

Η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί, μόνο αν ο ΟΦΗ χάσει στην Ερυθραία, κάτι πολύ δύσκολο και την ίδια ώρα το «Ροδίων», κερδίσει στις εγκαταστάσεις του τον Πανιώνιο στο τελευταίο ματς των πλέι οφ.

Οι ειδικές βαθμολογίες στους δύο υποομίλους, έχουν  ως εξής:
1ος υποόμιλος
1. ΟΦΗ                         16β.
2. Ροδίων                    14β.
3. Πανιώνιος                  6β.
4. Πανερυθραϊκός      4β.

2ος υποόμιλος
1. Κέρκης Σάμου       19β.
2. Δραπετσώνα         13β.
3. Απόλλων                7β.
4. Νέοι Βύρωνα       2β.

Με βάση τις  βαθμολογίες και τις χιαστί συναντήσεις, το «Ροδίων» θα αντιμετωπίσει τον Κέρκη Σάμου ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος. Αν όμως ο ΟΦΗ χάσει στην Ερυθραία και η Ροδίτικη ομάδα  κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο, τότε θα αντιμετωπίσει τη Δραπετσώνα.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Α2
Στο μεταξύ το «Ροδίων» ξεκίνησε ήδη να καλεί τον κόσμο του το Σάββατο στις 16.00 στις εγκαταστάσεις του, για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το ματς αυτό θα έχει χαρακτήρα γιορτής, καθώς το «Ροδίων» κλείνει πέντε χρόνια συμμετοχής στην Α2. Θα οργανωθεί από τους Διοικούντες μια μικρή γιορτή και  το καλύτερο απ’ όλα θα είναι, αυτή να συνοδευτεί με μία νίκη ακόμα.

Στο πρώτο ματς των πλέι οφ,  το «Ροδίων» είχε κερδίσει στη Νέα Σμύρνη με 3-2 σετ και θέλει  φυσικά να πάρει το Σάββατο τρεις βαθμούς και να περιμένει τι θα κάνει ο ΟΦΗ στην Ερυθραία, για να μάθει τελικά σε ποια θέση των πλέι οφ θα τερματίσει.