Βασίλης Παπανικόλας: Τους λυπήθηκα όλους

«Τους λυπήθηκα όλους αυτούς, μαζί και τον εαυτό μου…» σχολίασε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Βασίλης Παπανικόλας για τους πρώην συντρόφους του κ.κ. Γιάννη Ραγκούση, Στέφανο Τζουμάκα και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σε μια ανάρτησή του, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις και τις μετατοπίσεις τους από τον κομματικό τους χώρο.

Στην ανάρτησή του τονίζει τα εξής:
«Τον Γιάννη (Ραγκούση) τον πρωτογνώρισα όταν ήμουν Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτ. Δωδεκανήσου κι εκείνος κλιμάκιο της Επιτροπής Οργανωτικού, πριν τον κάνουν Γραμματέα της Κ.Ε, βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ…

Με τον Στέφανο (Τζουμάκα) συνυπήρξαμε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επί οκτώ χρόνια, κάποια από τα οποία ήταν και υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη και δώσαμε κοινές κοινοβουλευτικές μάχες από τις γραμμές των “εκσυγχρονιστών”, στους οποίους ανήκε τότε και ο Στέφανος (!)… 

Τη Μαριλίζα (Ξενογιαννακοπούλου) την γνώρισα όταν ήμουν βουλευτής και εκείνη Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και συνεργάστηκα στενά μαζί της όταν ήταν Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής κι εγώ Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κ.Ε..

Δεν θέλω να αναφερθώ και στις υπόλοιπες «γνωριμίες» μου, όπως ο Νίκος Μπίστης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κ.ο.κ., που όλες τους σπρωχνόντουσαν χθες να «γλείψουν» τον ΣΥΡΙΖΑ ή να χειροκροτήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Τσίπρα...!!!

Τους λυπήθηκα χθες όλους αυτούς, μαζί και τον εαυτό μου… Λυπήθηκα αυτούς για την πολιτική κατάντια τους, λυπήθηκα και τον εαυτό μου για τον χρόνο που ξόδεψα από τη ζωή μου μαζί τους...»