Καλή σεζόν το 2019 για την κρουαζιέρα στη Ρόδο

Καλή σεζόν το 2019 για την κρουαζιέρα στη Ρόδο

Καλή σεζόν το 2019 για την κρουαζιέρα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 596 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο Δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Ρόδου αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα 10 Απριλίου 2019 είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρων και Φορέα Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Κόντες, τουριστικούς πράκτορες και φορείς με θέμα την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμένα της Ρόδου.

Η συνάντηση από όλες τις πλευρές χαρακτηρίστηκε «εποικοδομητική» και σ΄ αυτήν εξετάστηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται από το Λιμενικό Ταμείο για την ασφάλεια του λιμανιού, και οι αλλαγές στη νομοθεσία από το 2021 που αφορούν τους εντός και εκτός συνθήκης Σένγκεν επιβάτες.

Ο κ. Κόντες που συνοδευόταν από τους κ.κ: Γιώργο Κουμπενά Γενικό Γραμματέα, Γεράσιμο Κανακάρη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντώνη Καλούδη, Διευθυντή της Ένωσης έκανε λόγο για αυξητική τάση στην κρουαζιέρα για το νησί της Ρόδου το 2019.

Ο δήμαρχος Ρόδου με τη συμμετοχή του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου, της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου, του κεντρικού Λιμενάρχη, του διευθυντή του Τελωνείου, εκπροσώπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, υπερεσιακών παραγόντων, και των τουριστικών πρακτόρων Τσαμπίκου Χατζημιχάλη και Παύλου Γεωργιάδη δήλωσε τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία και ξεπερνάμε συνεχώς προβλήματα γραφειοκρατικά και άλλα προκειμένου το λιμάνι της Ρόδου να βρίσκεται ψηλά στην πυραμίδα προσέλκυσης κρουαζιερόπλοιων. Ευχόμαστε να σταματήσει να υπάρχει αστάθεια και γεγονότα στον ευρύτερο χώρο της ανατολικής Μεσογείου που επηρεάζουν άμεσα την κίνηση και τα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο