Δύσκολη η αποστολή του Ροδίων Άθλησις

Δύσκολη η αποστολή του Ροδίων Άθλησις

Δύσκολη η αποστολή του Ροδίων Άθλησις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Όλα θα κριθούν βέβαια στο πρώτο ματς, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Τέτοιου επιπέδου αγώνες, κρύβουν πάντα αρκετές δυσκολίες. Πόσο μάλλον, όταν σε ένα κύκλο μπαράζ πρέπει να αναδειχθεί μόνο μία ομάδα που θα προβιβαστεί στην ανώτερη κατηγορία.

Το «Ροδίων Αθλησις» είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένο, να εφαρμόσει σε αυτούς τους αγώνες όλες τις ικανότητες παικτών και ομάδας, για να μπορέσει να είναι εκείνο που θα πάρει την άνοδο στην Volleyleague.

Μέχρι τώρα όλοι δουλεύουν πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Αλέκος Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και έχει εντατικοποιήσει τις προπονήσεις, ζητώντας τους, στους αγώνες την μέγιστη προσπάθεια.

Η ομάδα θα προπονηθεί και σήμερα, ενώ αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Το ίδιο βράδυ στις 21.00, όπως έχει προγραμματιστεί, θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες, όπως έχει ζητήσει. Το ματς με τον Κέρκη θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19.00.

Ποιος είναι ο αντίπαλος του Ροδίων Άθλησις

Η εκπρόσωπος της Σάμου ομάδα του Κέρκη, αφού κέρδισε την άνοδο στην Α2 παρουσιάζεται πολύ φιλόδοξη στους αγώνες μπαράζ και βασίζεται περισσότερο στο κράμα ενθουσιασμού που προέρχεται από Σαμιώτες παίκτες, αλλά και από προσθήκες μεγάλης εμπειρίας πλέον, που αποτελούν ο Τάσος Παπακυριάκου που έπαιζε στον Πανερυθραϊκό, ο Στέλιος Ιατρόπουλος από τον Μίλωνα, ο Γιάννης Αλεξίου από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Γεωργίου από τον Παμβοχαϊκό ο Βασίλης Κατσακούλας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Στράτος Περγάμαλης επίσης από τον Μίλωνα, ο «δικός μας» Δημήτρης Χατζηνικολάου που είναι γνωστός από τις Αθλοπαιδιές της Κω και τον Εθνικό, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος από την Παλλήνη, ο Παντελής Αγγελής από την Καλαμάτα και οι δυο λίμπερο, ο Παντελής Αγγελής από την Καλαμάτα και ο Γιώργος Πολυχρονιάδης από την Κηφισιά.

Το κράμα των παικτών αυτών, με τους νέους από τη Σάμο, «έδεσε» πολύ νωρίς και αποτέλεσε το φαβορί στον 2ο υποόμιλο του Α΄ Ομίλου.

Η αποστολή του «Ροδίων» είναι δύσκολη, για να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που καθιστούν ισχυρή αντίπαλο την ομάδα της Σάμου, αν και οι μέχρι τώρα εικόνες λένε πως η Ροδίτικη ομάδα στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα κι όχι σε κάποιον παίκτη ιδιαίτερα.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!