Μία υπόκλιση για τον Νίκο Κρομμύδα!

Μία υπόκλιση για τον Νίκο Κρομμύδα!

Μία υπόκλιση για τον Νίκο Κρομμύδα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 500 ΦΟΡΕΣ

Το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του θα δώσει, το Σάββατο κόντρα στον ΔΙΑ, ο 39χρονος εμβληματικός ποδοσφαιριστής του Κλεάνθη

Αν υπάρχει ένα παράσημο που μπορεί να καρφιτσώσει στο στήθος του ο Νίκος Κρομμύδας, είναι καθολική αναγνώρισή του ως ενός εξαιρετικού αθλητή, για τον οποίο δεν υπάρχει μισή κακή κουβέντα στην άκρη της γλώσσας των ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά, είτε στον Κλεάνθη, του οποίου είναι γέννημα θρέμμα, είτε του Ιάλυσου, του Άρη, του Ηρακλή Μαριτσών και του Ευκλή, που υπηρέτησε με αφοσίωση.

Ούτε για την ποδοσφαιρική αξία, ούτε για το ήθος του 39χρονου παίκτη, ο οποίος θα μπει το Σάββατο στο γήπεδο του Παραδεισίου για να χαρεί, στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΔΙΑ, το τελευταίο απόγευμά του ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Στο πλαίσιο μίας χειρονομίας που θα υποδηλώνει την ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του Νίκου Κρομμύδα στον σύλλογο, η διοίκηση του Κλεάνθη θα τον τιμήσει με πλακέτα και ζητάει αυτονόητα από όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να ανταμείψουν τον ξεχωριστό αθλητή μ’ ένα θερμό χειροκρότημα, χαρίζοντάς του την πιο δυνατή εικόνα που θα θυμάται και θα διηγείται.

Προετοιμασία για τις εκλογές

Στη διαδικασία του κλεισίματος των βιβλίων του βρίσκεται ο Κλεάνθης, με στόχο να είναι έτοιμος να διενεργήσει, μέσα στον Μάιο, εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στο Παραδείσι θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι παράγοντες που θα αναλάβουν να έχουν τα αποθέματα χρόνου που θα τους επιτρέψουν να οργανώσουν, με την άνεσή τους, την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή