Μία υπόκλιση για τον Νίκο Κρομμύδα!

Αν υπάρχει ένα παράσημο που μπορεί να καρφιτσώσει στο στήθος του ο Νίκος Κρομμύδας, είναι καθολική αναγνώρισή του ως ενός εξαιρετικού αθλητή, για τον οποίο δεν υπάρχει μισή κακή κουβέντα στην άκρη της γλώσσας των ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά, είτε στον Κλεάνθη, του οποίου είναι γέννημα θρέμμα, είτε του Ιάλυσου, του Άρη, του Ηρακλή Μαριτσών και του Ευκλή, που υπηρέτησε με αφοσίωση.  

Ούτε για την ποδοσφαιρική αξία, ούτε για το ήθος του 39χρονου παίκτη, ο οποίος θα μπει το Σάββατο στο γήπεδο του Παραδεισίου για να χαρεί, στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΔΙΑ, το τελευταίο απόγευμά του ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.  

Στο πλαίσιο μίας χειρονομίας που θα υποδηλώνει την ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του Νίκου Κρομμύδα στον σύλλογο, η διοίκηση του Κλεάνθη θα τον τιμήσει με πλακέτα και ζητάει αυτονόητα από όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να ανταμείψουν τον ξεχωριστό αθλητή μ’ ένα θερμό χειροκρότημα, χαρίζοντάς του την πιο δυνατή εικόνα που θα θυμάται και θα διηγείται.

Προετοιμασία για τις εκλογές

Στη διαδικασία του κλεισίματος των βιβλίων του βρίσκεται ο Κλεάνθης, με στόχο να είναι έτοιμος να διενεργήσει, μέσα στον Μάιο, εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.  

Στο Παραδείσι θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατόν, ώστε οι παράγοντες που θα αναλάβουν να έχουν τα αποθέματα χρόνου που θα τους επιτρέψουν να οργανώσουν, με την άνεσή τους, την ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.