Τρεις νέους υποψήφιους συμβούλους για το δήμο Ρόδου ανακοίνωσε ο Αντώνης Καμπουράκης

Τρείς ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αντώνης Καμπουράκης για τον συνδυασμό του "Με Δύναμη για τη Ρόδο".

Πιο συγκεκριμένα:

Σουμέλα Καραχάλιου - Καμπουροπούλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Σουμέλας Καραχάλιου-Καμπουροπούλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη για τη Ρόδο”.

Η Σουμέλα είναι μία δυναμική μητέρα, αρχιτέκτονας και επιχειρηματίας με εξέχουσα αισθητική. Η ποιότητα και το επίπεδο εργασίας της μιλούν από μόνα τους για το πως αντιλαμβάνεται τη Ρόδο του αύριο. Με την Σουμέλα μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει».

Η Σουμέλα Καραχάλιου-Καμπουροπούλου ανέφερε: «Πιστεύοντας ότι η θέση του δημοτικού συμβούλου είναι θέση δουλειάς και προσφοράς, είμαι έτοιμη να αναλάβω την υποχρέωση να αγωνιστώ για ότι θα κάνει την πόλη και το νησί μας όμορφο, αλλά και για ότι μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων. Ως αρχιτέκτων, επιχειρηματίας, ενεργή πολίτης και μητέρα, αναζητώ να δώσω λύσεις στα προβλήματα του τόπου και με τόλμη να βοηθήσω στην ανανέωση της Ρόδου. Μαζί με τον Αντώνη Καμπουράκη, με Δύναμη για τη Ρόδο!»

 

 

Βιογραφικό

Η Σουμέλα Καραχάλιου κόρη του Σωτήρη Καραχάλιου και της Μάρθας Ταντίδου, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982.

Είναι παντρεμένη με τον Σάββα Καμπουρόπουλο και έχουν δύο γιούς τριών και πέντε ετών.

Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάσθηκε επί σειρά ετών σε μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα.

Από το 2012 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στο νησί της Ρόδου. Παράλληλα δραστηριοποιείται μαζί με το σύζυγό της στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων.


Παναγιώτης Σαχίνης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Σαχίνη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Παναγιώτης είναι ένας συντοπίτης μας με εξαιρετική επαγγελματική και προσωπική σταδιοδρομία. Σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία που συμμετείχε προσέφερε απλόχερα έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό. Μαζί με τον Παναγιώτη, όλες τις Ροδίτισσες και όλους τους Ροδίτες είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αρμόζει».

Ο Παναγιώτης Σαχίνης δήλωσε τα εξής:

«Έχοντας ταυτόσημες απόψεις για το αύριο του νησιού, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, συμμετέχω στο συνδυασμό «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί εκτιμώ τον φιλάνθρωπο επιχειρηματία του νησιού μας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Αντώνης Καμπουράκης θα δώσει στη Ρόδο την αίγλη που έχασε και της αξίζει. Η αγάπη για τη Ρόδο μας είναι πάνω απ’ όλα.»

 

 

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Σαχίνης Γεννήθηκε στην Ιαλυσό Ρόδου το 1976.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου.

Δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο, στη Μεσαιωνική Πόλη.

Συμμετείχε ενεργά σε Συλλόγους και Σωματεία της Ρόδου, για την βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.


Γιώργος Πάγκαλης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Γιώργου Πάγκαλη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Γιώργος είναι ένας Ροδίτης με Κερκυραϊκές ρίζες. Η εμπειρία του και η εργατικότητα του αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στη ουσία και την ποιότητα του συνδυασμού μας. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει να «τρέξει» η μηχανή της Ρόδου μας σε πείσμα όσων την θέλουν σε χαμηλά επίπεδα, και αυτών που δεν φρόντισαν όταν είχαν τα ηνία του Τόπου στα χέρια τους για την ανάπτυξη του νησιού. Όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».

Ο Γιώργος Πάγκαλης δήλωσε τα εξής:

«Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Με Δύναμη Για την Ρόδο» με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη διότι τον θεωρώ ικανό και γνώστη των προβλημάτων της Ρόδου, και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει. Τον εμπιστεύομαι!»

 

 

Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Πάγκαλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1955 είναι παντρεμένος με την Βίκυ Πάγκαλη. Έχει δυο παιδιά την Χριστίνα-Σοφία, ηθοποιό και τον Σέργιο-Ιωάννη, υπάλληλο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Έχει σπουδάσει στην σχολή εργοδηγών μηχανοτεχνιτών στην Αθήνα.

Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαριτσών, είναι πολλά χρόνια μέλος Δ.Σ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ.