Υποψήφιος με τον Κ. Βελόπουλο ο Κ. Παπουτσής

Με το κίνημα “Ελληνική Λύση” του κ. Κ. Βελόπουλου, συστρατεύεται ο συμπατριώτης μας κ. Κωνσταντίνος  Παπουτσής, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Δωδεκανήσιοι –ες, αφουγκράζομαι τον πόνο και τη θλίψη όλων μας, για το κατάντημα της πατρίδας, για το  ξεπούλημα της δημόσιας  περιουσίας, για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για την κατάπτωση των ηθικών αξιών, για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού όπως και για τον επερχόμενο διαμελισμό της χώρας που διαφαίνεται στον ορίζοντα με κύριους υπεύθυνους τους πρώην και νυν κυβερνώντες. 

Γι΄αυτό  έχω την τιμή να σας ανακοινώσω ότι συστρατεύομαι στον καλό αγώνα δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο, και  το κίνημα  “Ελληνική Λύση”, διότι υπάρχει η θέληση, η πίστη, το όραμα, η αγάπη για τον τόπο μας, τις αξίες μας, την Ορθοδοξία μας και την ιστορία μας. 

Είμαστε αποφασισμένοι χωρίς εκπτώσεις και με κάθε κόστος, μα πάνω απ’ όλα με ένα καταρτισμένο πρόγραμμα, με ελληνοκεντρικό χαρακτήρα και λαϊκό, δημοκρατικό πνεύμα να πάρουμε πίσω τη χαμένη πατρίδα μας. Γιατί τώρα υπάρχει λύση. Είναι η Ελληνική Λύση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Παπουτσής Κωνσταντίνος”