Κωνσταντίνος Σάρλης: Γιατί «στηρίζω» τον Μανώλη Γλυνό

Κωνσταντίνος Σάρλης: Γιατί «στηρίζω» τον Μανώλη Γλυνό

Κωνσταντίνος Σάρλης: Γιατί «στηρίζω» τον Μανώλη Γλυνό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 560 ΦΟΡΕΣ

Στηρίζω τον Μανώλη Γλυνό για περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου...

• Για το ήθος, την εντιμότητα και την εργατικότητά του.

• Γιατί είναι από τους ελάχιστους συμμετέχοντες στην πολιτική σκηνή του τόπου μας που αποδεδειγμένα τυγχάνει της πλέον ευρύτερης αποδοχής ψηφοφόρων. Το μαρτυρούν οι πρωτιές του σε σταυρούς προτίμησης σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις στην 20ετή θητεία του στο Δήμο Ροδίων και τον Δήμο Ρόδου.

• Γιατί είναι δοκιμασμένος στα πολιτικά δρώμενα. Σεμνός, έμπειρος, δουλεύει με μεθοδικότητα, γνωρίζει πολύ καλά την τοπική πραγματικότητα γιατί ο ίδιος έχει υπηρετήσει πετυχημένα επί σειρά ετών την τοπική αυτοδιοίκηση.

• Γιατί ξεκαθάρισε πως η υποψηφιότητά του θα είναι μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα και δεν θα συνδέεται με κανένα πολιτικό χώρο.
• Γιατί δεν υπηρετεί και δεν πρόκειται να υπηρετήσει κομματικές εντολές και σκοπιμότητες παρά μόνο τις ανάγκες που ο ίδιος θα αφουγκράζεται των νησιών μας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

• Γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί της Περιφερειακής Αρχής και να συνεργαστεί με τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης για την ευημερία των νησιών μας.

• Γιατί υπήρξε μάχιμος Δημοτικός Σύμβουλος. Και εννοώ ότι χτυπούσε πόρτες για να πάρει ψήφους και δεν έτρεχαν άλλοι γι’ αυτόν, κάτι που δεν ισχύει για πολλούς διατελέσαντες Περιφερειάρχες και Δημάρχους, και δη υποψηφίους για τις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
• Γιατί έμπρακτα έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, πρωτεργάτης για τη λειτουργία του ΟΚΑΝΑ, της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι”, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Γι’ αυτό και τόνισε χαρακτηριστικά κατά οριστικοποίηση της απόφασής του να είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ότι η υποψηφιότητά του “Θα είναι μια υποψηφιότητα που θα απευθύνεται στην κοινωνία και μόνο”.

• Γιατί συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του λαμπρούς συνεργάτες ως υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και τον Μπενέτο Σπύρου, τον μέχρι σήμερα επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με τον οποίο εγώ ο ίδιος συμπορεύτηκα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη “Νησιωτική Ανατροπή” στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Η έμπρακτη υποστήριξή μου στον Μανώλη Γλυνό και τους συνεργάτες του συνδέεται με την εμπειρία και τη μακροχρόνια ενασχόλησή μου με τα κοινά, καθόσον εκλέχθηκα επί δύο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ιαλυσού και διετέλεσα για τρίτη τετραετία Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού.

Ως συντάκτης του δημοσιεύματος αυτού μόνο τυχαίος δεν είμαι. Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Φοίτησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) απ’ όπου και πήρα το Μεταπτυχιακό μου δίπλωμα (Diploma In Negotiations) στις Διαπραγματεύσεις.
Αριστούχος πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Δασκάλων) του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου.

Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ (Καθηγητών ΤΕΕ) Αθήνας (νυν ΑΣΠΑΙΤΕ) με υποτροφία ΙΚΥ. Πτυχιούχος Σχολής Κοστολόγων και Πληροφορικής. Κάτοχος Τίτλου Μετεκπαίδευσης στο Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό (ΣΕΠ) του ΤΕΙ Αθήνας. Είμαι κάτοχος τίτλων ειδίκευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη Σύγχρονη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration), στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων- H.R.M, στις Δημόσιες Σχέσεις, στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση, καθώς και στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στην Εκπαίδευση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Διετέλεσα Προϊστάμενος Γραφείου Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νομού Δωδεκανήσου, ενώ δίδαξα μαθήματα της ειδικότητάς του με την ιδιότητα του μόνιμου καθηγητή σε δημόσια σχολεία (Γυμνάσια-Λύκεια-ΕΠΑΛ) του νησιού της Ρόδου.

Διετέλεσα, επί σειρά ετών, καθηγητής Λογιστικής στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ), καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνιολογίας στην Ανώτερη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού (ΑΔΣΕΝ) και καθηγητής στη Νοσηλευτική Σχολή Ρόδου. Ακόμη, δίδαξα σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Kατάρτισης (ΙΕΚ) και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).
Τυγχάνω Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Noμικών & Πολιτικών Επιστημόνων (ΠΕΝΠΕ), Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Συμβουλευτικής-Προσανατολισμού και Μέλος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Δωδεκανήσου. Ως συγγραφικό μου έργο, έχω να παρουσιάσω το βιβλίο «Ξενοδοχειακή Λογιστική» εκδόσεων ΙΝTERBOOKS.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Σάρλης
Δάσκαλος - Καθηγητής
Οικονομολόγος- Πολιτικός Επιστήμονας

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών