Ο Βασίλης Σωτρίλλης υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη και τη «Νέα Μέρα» για τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Σωτρίλλη για το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου ανακοίνωσε η παράταξη "Νέα Μέρα".

Πιο συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Σωτρίλλης αναφέρει:

Στις εκλογές της 26ης Μαϊου θα είμαι υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη.

Γεννήθηκα και ζω στις Καλυθιές, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον Τουρισμό. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Σεβαστίδου κι έχω μια κόρη την Χριστίνα.

Ήμουν και παραμένω ενεργός πολίτης από νεαρή ηλικία, πέρα από την αυτοδιοίκηση έχω παρουσία και δραστηριότητα στους συλλόγους της περιοχής μου.

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, δεν ήταν εύκολη.

Ο Στράτος Καρίκης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με το χαρακτήρα του. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον πολίτη, κυρίως όμως είναι ο μόνος υποψήφιος δήμαρχος που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα και προτάσεις.

Ο Στράτος Καρίκης και η ΝΕΑ ΜΕΡΑ εκφράζουν όλους τους πολίτες που θέλουν ένα νέο ξεκίνημα. Αρκετά με τους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης, αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Στη Ρόδο, που στηρίζεται αποκλειστικά σχεδόν στον τουρισμό, χρειαζόμαστε ένα Δήμαρχο με προτάσεις και πρόγραμμα. Ένα Δήμαρχο που θα βλέπει μπροστά.

Η αλλαγή του μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης με τη Ρόδο να επενδύει στην ποιότητα και να προσελκύει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, είναι το κυρίαρχο στοιχείο της πρότασης του Στράτου Καρίκη και της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Στις 26 Μαϊου ψηφίζουμε για τη Ρόδο. Επιλέγουμε ικανούς και καθαρούς ανθρώπους, επιλέγουμε αυτούς που έχουν πρόγραμμα και προτάσεις.