Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 951 ΦΟΡΕΣ

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1966 με καταγωγή από τα Λάερμα. Είναι Ιατρός-Αναισθησιολόγος, με σπουδές στην Ιατρική Σχολή Βουκουρεστίου “IMF Carol Davila”.

Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι.Γενναδίου. Ξεκίνησε την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας στο Νοσοκομείο της Ρόδου και στη συνέχεια στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Μετά το τέλος της ειδικότητας εργάστηκε στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν καθώς και στo τμήμα αεροδιακομιδών της Medisystem.

Το έτος 2003 ξεκίνησε να εργάζεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου καταλαμβάνοντας τη θέση του επιμελητή Β’ Αναισθησιολογίας έως και το 2014.

Από το 2015 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και παράλληλα ως υπεύθυνος Αναισθησιολόγος στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας- MED LIFE, καθώς και στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας- RODOS EYE CLINIC.

Είναι παντρεμένος με την Ιατρό-Μικροβιολόγο Ιωάννα Ναούμ η οποία διατηρεί ιατρείο στα Αφάντου και έχει δύο παιδιά. Τη Μαρία-Αναστασία υπότροφο φοιτήτρια στο τέταρτο έτος της Ιατρικής Σχολής του Βουκουρεστίου και τον Μανώλη, υπότροφο φοιτητή στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο Μουσικής και Σύνθεσης στο Βουκουρέστι.

Έχει πάρει μέρος στη δημιουργία και ίδρυση αρκετών εθελοντικών ομάδων και συλλόγων. Είναι εκπαιδευτής σε θέματα που αφορούν την υγεία, και σημαντική παρουσία στο εθελοντικό κίνημα.

O ίδιος αναφέρει για τη συμμετοχή του:

"Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη Νέα Μέρα του κ.Στράτου Καρίκη διότι πιστεύω ότι είναι καιρός να γυρίσει σελίδα και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για το αγαπημένο μας νησί.

Να ξημερώσει μια Νέα Μέρα, αφήνοντας πίσω το παλιό και όλες εκείνες τις εμμονές που λειτουργούσαν και λειτουργούν ως τροχοπέδη για την ευημερία και την ανάπτυξη της Ρόδου μας. Μια Νέα Μέρα όπου όλοι οι πολίτες θα συμμετέχουν στα κοινά και όχι μόνο οι ημέτεροι. Δεν περισσεύει κανείς! Μόνο με τη συμμετοχή όλων μας μπορεί να γίνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για τον τόπο μας. Ένα νέο ξεκίνημα με ιδέες νέες, φρέσκες και έξω από τις όποιες προκαταλήψεις και ιδεοληψίες των τελευταίων ετών.

Ένα νέο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης του Δήμου και ένα Δήμαρχο που θα έχει το θάρρος να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια. Μια Δημοτική Αρχή που θα είναι σε εγρήγορση σε καθημερινή βάση και όχι όταν εμφανισθεί το πρόβλημα.

Να γίνει η Ρόδος μας σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου στη Νέα Μέρα-Ροδίων Όραμα με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Στράτο Καρίκη, μπορούμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.’’

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών