Καθαρή νίκη της Ν.Δ. προβλέπει ο Γιώργος Κρεμλής

Καθαρή νίκη της Ν.Δ.  προβλέπει ο Γιώργος Κρεμλής

Καθαρή νίκη της Ν.Δ. προβλέπει ο Γιώργος Κρεμλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 378 ΦΟΡΕΣ

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος - Σταύρος Κρεμλής.

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή προλόγησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Κω της Ν.Δ. Χόνδρος Κώστας ο οποίος σημείωσε ότι ο κ. Κρεμλής έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στα Δωδεκάνησα και στη χώρα.

Ο κ. Κρεμλής ανέφερε πως στόχος του εάν εκλεγεί είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας νησιωτικής πολιτικής για τα νησιά της Μεσογείου, να αξιοποιήσει την κυκλική οικονομία και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Επισήμανε τα σημαντικότερα προβλήματα της Κω αυτή την περίοδο, τα οποία είναι το μεταναστευτικό - προσφυγικό, η ενδεχόμενη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ (το μεταφορικό ισοδύναμο όπως σχολίασε δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα) και φυσικά τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός που έπληξε την Κω πριν 2 χρόνια.

Ο κ. Κρεμλής δήλωσε πως η μεγάλη νίκη της Ν.Δ. στις Ευρωεκλογές θα οδηγήσει και σε εθνικές εκλογές τον Ιούνιο και τότε μαζί με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα έχουν εκλεγεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα μπορέσουν να εφαρμόσουν μια πολιτική η οποία θα οδηγήσει στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που προανέφερε.

Μάλιστα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής από τη Ρόδο τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει τίποτα για αυτά τα σημαντικά θέματα καθώς έχει χάσει τα διαπραγματευτικά του όπλα απέναντι στους Ευρωπαίους.

Όσον αφορά την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέφερε ότι υπάρχουν πάρα πολλά ελλείμματα τα οποία οδηγούν στον ευρωσκεπτικισμό, ότι υπάρχουν ατελείς μορφές ολοκλήρωσης που δημιουργούν προσδοκίες στους πολίτες αλλά δεν έχουν δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτό, ενώ συνέχισε λέγοντας πως μετά το BREXIT θα πρέπει η Ευρώπη να προχωρήσει σε μια νέα διακυβέρνηση για να αποκτήσει η Ένωση μια νέα συνθήκη για το μέλλον της Ευρώπης και ένα νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, το οποίο χρειαζόμαστε.

Πηγή: kosnews24.gr

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών