Η αναίτια αποχώρηση του Δημήτρη Γάκη

Η αναίτια αποχώρηση του Δημήτρη Γάκη

Η αναίτια αποχώρηση του Δημήτρη Γάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1519 ΦΟΡΕΣ

Σε δήλωσή της η κ. Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφιας βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής για τα διαδραματισθέντα στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Πρωτομαγιά, αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή την άκομψη και αναίτια αποχώρηση του κ. Δ. Γάκη, βουλευτή Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ, από την αίθουσα του ΕΚΡ την ώρα που απηύθυνα χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής αλλά και σε σχέση με τα όσα αναφέρει ο κος Γάκης σε σχόλιό του στο facebook σχετικά με το λόγο της αποχώρησής του, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:
«Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω μάθει να τοποθετούμαι με επιχειρήματα και να σέβομαι και τον αντίλογο του κάθε συνομιλητή μου, όσο κι αν διαφωνώ μαζί του.

Ύφος «καθηγητικό» και «απαξιωτικό» ποτέ δεν υιοθέτησα, ακόμη και σε περιστάσεις που δέχθηκα ευθείες προσωπικές επιθέσεις, τελείως ανοίκειες όχι μόνο σε επίπεδο απαξίωσης του πολιτικού πολιτισμού αλλά και απαξίωσης της στοιχειώδους ευγένειας και φυσικά ποτέ δεν φυγομάχησα. Αντιθέτως, τις αντιμετώπισα με ήθος και αξιοπρέπεια καθώς στη ζωή μου έχω μάθει να διαλέγομαι, να μιλάω και να ακούω. Δεν έχω μάθει να ...φεύγω και φυσικά ούτε να προσβάλω.

Αναφορικά λοιπόν με το γεγονός στο οποίο αναφέρεται ο κος Γάκης και προς αποφυγήν πρόκλησης εσφαλμένων εντυπώσεων, επισημαίνω πως η οχλαγωγία που προκαλούσε τεχνηέντως ο κ. Γάκης προσπαθώντας να αντικρούσει τα όσα είχε αναφέρει νωρίτερα στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Γ. Γκουτζιαμάνης, ενώ απηύθυνα χαιρετισμό, με οδήγησε στο να αναφέρω το όνομά του προκειμένου να παύσει... ώστε να μπορέσω να εισακουστώ με τη σειρά μου.

Προφανώς δεν ήθελε να ακουστώ καθώς δεν του άρεσαν τα λεγόμενά μου... Αν λοιπόν ο ίδιος εννοεί ως “ευγενική συμπεριφορά” την όχληση που δημιουργούσε την ώρα που απηύθυνα χαιρετισμό τιμώντας την πρόσκληση του Προέδρου του ΕΚΡ ως εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος, τότε αλήθεια πως εννοεί ο βουλευτής Δωδεκανήσου την αγένεια;

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, επιτέλους θα παρουσίαζε εξαιρετικό ενδιαφέρον μια δημόσια συζήτηση για το τέλος των μνημονίων (και την επιτήρηση που έχει επακολουθήσει), την αύξηση του κατώτατου μισθού (που ουσιαστικά χάνεται από τη φορολογική επιβάρυνση) και τα λοιπά «επιτεύγματα» της κυβέρνησης στην οικονομία, με πρώτιστο την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας...

Εξίσου, θα μπορούσα να απαριθμήσω τις μνημονιακές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ τα 4 χρόνια συγκυβέρνησής σας με τους ΑΝ.ΕΛ, όπου εφαρμόστηκαν οι πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές ...Και φυσικά, σιγή ιχθύος για την παρωδία της Συμφωνίας των Πρεσπών..... ήδη άρχισαν να χτυπούν τα όργανα για την Ελλάδα!

Τώρα δε, που εξαντλήσατε τα αφηγήματά σας περί προοδευτικών συμμαχιών και σας έμεινε το γεφύρι της ... Άρτας, θα πρέπει να αναστοχαστείτε και να τολμήστε με γενναιότητα να ομολογήστε ένα «mea culpa » στον Ελληνικό λαό για όλες τις “kolotoumbes”, τα ψέματα και την υποταγή σας στους ξένους εταίρους... Και φυσικά για τη δεινή οικονομική κατάσταση των Ελλήνων.

Τελικά, αποδεικνύεται πως η εύκολη λύση για εσάς είναι η φυγή και σαφώς η διαστρέβλωση της πραγματικότητας... Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!

ΥΓ: Και επειδή τα ντοκουμέντα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα των όσων διαδραματίστηκαν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρόδου την Πρωτομαγιά, παραπέμπω στο βίντεο που είναι ανηρτημένο στο fb του Εργατικού Κέντρου Ρόδου καθώς και στο Φτακλάκη Π Ελευθερία / Ftaklaki P Eleftheria.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών