Σχόλιο του ΚΚΕ για ερώτηση του Μάνου Κόνσολα

Σε σχόλιο για την ερώτηση του Μάνου Κόνσολα στη Βουλή για το Δημοτικό Σχολείο Πυλώνας, η ΚΟΒ Παιδείας Ρόδου του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Πριν λίγες μέρες, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κόνσολας, ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, την τοποθέτηση αιθουσών προκάτ στο Δημοτικό Σχολείο Πυλώνας, για να λυθεί το κτηριακό πρόβλημα που έχει προκύψει από την έλλειψη αναγκαίων χώρων.

Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται η αντίληψη των χαμηλών απαιτήσεων που καλλιεργείται στον λαό από τα αστικά κόμματα, όπως η ΝΔ, την ίδια στιγμή που στο νησί, βλέπουμε κυριολεκτικά δίπλα μας να ξεπετάγεται σε χρόνο ρεκόρ, το ένα πολυτελές ξενοδοχείο μετά το άλλο.

Αποτελεί πρόκληση να προβάλλεται και να απαιτείται ως λύση για την έλλειψη αιθουσών σε σχολεία, η τοποθέτηση προκάτ, στον 21ο αιώνα που υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή σύγχρονων και ασφαλών κτηριακών υποδομών.

Οι κάτοικοι της Πυλώνας, αλλά και ο ροδιακός λαός συνολικά, να βγει μπροστά και να διεκδικήσει σχολικά κτήρια με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που πραγματικά αξίζουν τα παιδιά του και που τα έχει πληρώσει πολλαπλά από τη φορολήστευσή του».