Η Μαρία Ισκά υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κρητικού

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοίνωσε χτες την υποψηφιότητα της Μαρίας Ισκά. Ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κρητικός αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα της Μαρίας Ισκά, μίας συμπατριώτισσάς μας που ονειρεύεται να δει τη Ρόδο μας να ευημερεί και να ανεβαίνει ψηλά προβάλλοντας την πολιτισμική της κληρονομιά και τις φυσικές της ομορφιές.

Για εκείνη το νησί μας πρέπει να είναι ένας τόπος ασφαλής για τους κατοίκους του και τους επισκέπτες του, που να μπορεί να αναδείξει τα πλεονεκτήματά του με σκοπό την ισόρροπη ανάπτυξη.

Την καλωσορίζουμε στην παράταξη και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία.»
                                                                                   
Βιογραφικό
«Είμαι ντόπια Πλατανίτισσα, Ροδίτισσα, με ιδιαίτερη αγάπη για το νησί μου και τους κατοίκους του.
Έχω βαθιά οικολογική συνείδηση και με ενδιαφέρει η εμπορική αξιοποίηση του νησιού μας χωρίς παράλληλα την περιβαλλοντική καταστροφή του.

Έχω βαθιά ιστορική συνείδηση του πολιτισμού και των παραδόσεων και επιθυμώ να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να διαφυλάττονται ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του νησιού μας, αποτελώντας πρότυπο για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στόχος μας να γίνει η Ρόδος πόλος έλξης  πολιτισμικής παιδείας απ’ άκρη, σ'άκρη και όχι τουριστική φυλακή του all inclusive.

Είμαι απλός πολίτης και μητέρα. Ενστερνίζομαι στο έπακρο την ανασφάλεια των συμπολιτών μας που επιθυμούν να νιώθουν ασφαλείς στον τόπο τους και στο σπίτι τους, προστατευμένοι από όποιον εκμεταλλεύεται την αγκαλιά του νησιού μας.

Ελάτε να σώσουμε μαζί το ταλαιπωρημένο από τις πολιτικές σκοπιμότητες, νησί μας. Η Ρόδος υγιής κι εμείς υγιείς. Η Ρόδος δυνατή κι εμείς δυνατοί. Η Ρόδος ασφαλής κι εμείς ασφαλείς.

Σκεφτείτε την παγκόσμια πολιτισμική και φυσική ομορφιά της Ρόδου μας και τους εαυτούς μας καρπούς της. Εμείς μπορούμε να αναδείξουμε τη Ρόδο και η Ρόδος εμάς!»