Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρίκα

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού αναφέρει τα εξής:

«Έναν άνθρωπο με ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά και πραγματική προσφορά στον τόπο μας που καταξιώθηκε στην τοπική μας κοινωνία με το ήθος, το χαρακτήρα και την εργατικότητά του, παρουσιάζουμε σήμερα, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελεί έναν από τους υποψηφίους της παράταξής μας.

Πρόκειται για το Γιώργο Σαρίκα, που έχει διαγράψει μία επιτυχημένη μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση, και τον επαγγελματικό τομέα, αλλά εξακολουθεί να είναι ακούραστος και δηλώνει «παρών» στην προσπάθεια της παράταξής μας να κάνει το νησί μας τόπο ευημερίας και προόδου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία».
 

Δήλωση Γιώργου Σαρίκα: «Τιμώντας τους ανθρώπους που με τιμούν ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Δημήτρη Κρητικού και στρατεύομαι μαζί του στην προσπάθειά του για μία όμορφη, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη και ένα όμορφο νησί της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Η πολύχρονη προσφορά μου στα κοινά μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και η ενεργή παρουσία μου στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου μας μου προσέφεραν γνώση και εμπειρία και ευελπιστώ με τη δική σας στήριξη να μπορέσω να χαράξω μία νέα πορεία με αξίες για τον τόπο μας».