Εξαιρετική η παρουσία της Καραβόλια του Υγρού Στίβου Ρόδου στο «2ο κύπελλο ΝΟΒΑ»

Εξαιρετική η παρουσία της Καραβόλια του Υγρού Στίβου Ρόδου στο «2ο κύπελλο ΝΟΒΑ»

Εξαιρετική η παρουσία της Καραβόλια του Υγρού Στίβου Ρόδου στο «2ο κύπελλο ΝΟΒΑ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 302 ΦΟΡΕΣ

Το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο στο Κολυμβητήριο «ΙΑΣΩΝ ΖΗΡΓΑΝΟΣ» του Βόλου, η Ροδούλα Καραβόλια επανήλθε, μετά από την εγχείρηση που την κράτησε ένα δεκαπενθήμερο μακριά από τις προπονήσεις, με μια εμφατική εμφάνιση σ’ όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησε και πιστοποίησε την ελπιδοφόρα επιστροφή της με πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις στην οχτάδα.

Η 12χρονη κολυμβήτρια του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ ανταποκρίθηκε στην πρόκληση των 837 αντιπάλων της στο ενδιαφέρον αυτό meeting και ήταν αρκετά γρήγορη, μετά από μια μακρά και επίπονη προπονητική περίοδο προετοιμασίας που της δίδαξε ρυθμό και τακτική στην ταχυδύναμη των αποστάσεων.

Η Ροδούλα Καραβόλια κολύμπησε 100 μ. Πεταλούδα και βελτίωσε κατά 15 δευτερόλεπτα την περυσινή της επίδοση τερματίζοντας στην ΕΚΤΗ θέση και να αποδείξει, στον εαυτό της πρώτα, ότι έχει άνεση και προοπτική στα 100 και 200 μ. Πεταλούδας αν και δεν είναι η προτεραιότητά της.


Στις αποστάσεις όπου ετοιμάζεται να αφιερωθεί έφερε, αν και κολύμπησε για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση 400 μ. Ελεύθερο και τερμάτισε ΕΝΝΑΤΗ με πολύ καλή επίδοση, ενώ στα 800 μ. Ελεύθερο κολυμπώντας με πολύ καλό ρυθμό και τακτική και αρκετά κουρασμένη από το κουραστικό και πολύωρο ταξίδι της αεροπορικής μετάβασης αρχικά στην Αθήνα και μετά οδικά στο Βόλο από την Αθήνα με τρις ώρες μόνο ανάπαυση κατάφερε να τερματίσει ΟΓΔΟΗ με πολύ καλό χρόνο και έδειξε πολύ καλή προοπτική για διάκριση στο πολύ κοντινό μέλλον.

Τώρα έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις και αν όλα πάνε με βάση το πλάνο, ενδέχεται να κολυμπήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούνιο, εφόσον οι επιδόσεις της εξακολουθήσουν τη θεαματική βελτίωση που μέχρι τώρα παρουσιάζουν.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή