Στη Ρόδο η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βίκυ Φλέσσα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, γνωστή από την τηλεοπτική της εκπομπή «Στα Άκρα» που προβάλλεται από την ΕΡΤ2, βρέθηκε προχθές στη Ρόδο, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της ανά τη χώρα.

Το απόγευμα της Τρίτης, η γνωστή δημοσιογράφος για το ιδιαίτερο ύφος των τηλεοπτικών συνεντεύξεων που κάνει και κλασική φιλόλογος, είχε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο καφέ «Ronda».

Η συζήτηση διεξήχθη σε «χαλαρό» κλίμα ωστόσο συζήτησαν αρκετά σοβαρά θέματα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/Τμήμα Δωδεκανήσου και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, το στέλεχος της ΝΟΔΕ μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου Ρόδου κ. Κωσταντίνος Γλεντής κ.α. Η κα Φλέσσα μίλησε κυρίως για θέματα εκπαίδευσης και ανάδειξης του πολιτισμού της χώρας μας, στα οποία δίνει έμφαση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για θέματα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και προσβασιμότητας των ΑμΕΑ.