Ν. Γερονικόλας: Παραμένει θλιβερή η πραγματικότητα στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Ν. Γερονικόλας: Παραμένει θλιβερή η πραγματικότητα στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Ν. Γερονικόλας: Παραμένει θλιβερή η πραγματικότητα στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 915 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρές οι ευθύνες της περιφερειακής αρχής

Την έντονη δυσαρέσκειά του, για το γεγονός ότι τα προβλήματα στο αεροδρόμιο στη Ρόδο αντί να λύνονται διογκώνονται, εκφράζει με δήλωσή του ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Γερονικόλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” του κ. Μ. Γλυνού.

Παρά τις όποιες υποσχέσεις της Fraport τίποτα δεν έγινε, τονίζει ο κ. Γερονικόλας επισημαίνοντας παράλληλα την αδιαφορία και τις ευθύνες της περιφερειακής αρχής.

Ειδικότερα τονίζει τα εξής:
“Παρά τις όποιες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις λάβαμε από τη Fraport, διαμέσου του εκπροσώπου της κ. Γιάννη Παπάζογλου, σχετικά με την εξέλιξη των έργων στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” έρχεται σήμερα (σ.σ. χθες) ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Η ΡΟΔΙΑΚΗ” που καταγράφει τη θλιβερή πραγματικότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Αεροδρόμιο.

Ο κ. Κώστας Κατσίβας, πρόεδρος των Τουριστικών Γραφείων, με δηλώσεις του στην εφημερίδα επισημαίνει ότι όχι απλά εξομάλυνση δεν υπάρχει στη λειτουργία του αεροδρομίου αλλά καθημερινά η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Η ταλαιπωρία των επισκεπτών στους ιμάντες παραλαβής των αποσκευών, η αναμονή τους στον ήλιο για ώρα, οι καταστάσεις συνωστισμού είναι ζητήματα πλέον της καθημερινότητας.

Οι υπεύθυνοι σε τοπικό επίπεδο παραπέμπουν στην κεντρική διοίκηση της Fraport σε όποιον ζητά την επίλυση των προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ξεκάθαρα η απουσια της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας.

Μιας επιτροπής που συνειδητά ο Περιφερειάρχης αρχικά απαξίωσε και εν τέλει κατάργησε. Αν η Fraport είχε απέναντι της μια ισχυρή Επιτροπή Τουρισμού θα ένιωθε τουλάχιστον την ευθύνη και την υποχρέωση να λογοδοτεί στους πολίτες του νησιού.

Αν η Επιτροπή λειτουργούσε κανονικά, θα είχε καλέσει από τον χειμώνα όλους τους φορείς του Τουρισμού (ΕΒΕΔ, Ένωση Ξενοδόχων, συλλόγους οδηγών ταξί και τουριστικών λεωφορείων, Σύλλογο Τουριστικών Γραφείων) προκειμένου να εκφράσουν την άποψη και τον προβληματισμό τους και θα είχε σχηματιστεί τουλάχιστον ένα αρραγές μέτωπο που θα λειτουργούσε ως μοχλός πίεσης στη Fraport. Δυστυχώς, όσες προβολές κι αν έχουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που θεωρεί η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή ότι είναι το μεγάλο της έργο στον Τουρισμό, οι εικόνες ενός Αεροδρομίου - εργοταξίου, ιδιαίτερα αυτές που δημοσιεύονται από τους ταλαιπωρημένους και αγανακτισμένους τουρίστες σε συνδυασμό με τα καθόλου κολακευτικά σχόλια που τις συνοδεύουν, θα “στοιχειώνουν” δυστυχώς το νησί μας για πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών