«Αγκάθια» στον σχεδιασμό της Ρόδου!

Με προβλήματα, τουλάχιστον προς το παρόν, φαίνεται πως εξελίσσεται ο σχεδιασμός της Ρόδου για τη νέα χρονιά και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι σχέσεις μεταξύ των γενικών αρχηγών του συλλόγου, Μιχάλη Γιαννουκά, Χρήστου Κοτσομύτη και Νικήτα Μαλλιάκα και του προέδρου Αντώνη Μαρτίνη, είναι αρκετά τεταμένες, με αφορμή το θέμα του προπονητή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μαρτίνης δεν συμφωνεί μαζί τους στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ο οποίος μάλιστα βρισκόταν στο νησί μας πριν από μερικές ημέρες.

Ο ίδιος επιθυμεί κάποιον άλλον για τη θέση του προπονητή με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ένταση, την οποία οι ψυχραιμότεροι του διοικητικού συμβουλίου προσπαθούν να κατευνάσουν για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει χωρίς προβλήματα τον προγραμματισμό του αλλά και για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Άλλες πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πάντως ότι οι Γιαννουκάς, Κουτσομύτης και Μαλλιάκας είναι αποφασισμένοι ακόμα και να παραιτηθούν αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Όπως φαίνεται, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα όπου αναμένεται να γίνει μια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών με μοναδικό στόχο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να βρεθεί η χρυσή τομή για το καλό και την ηρεμία της ομάδας.