Ανοικτός θα είναι σήμερα  για τις εκλογές ο δήμος Ρόδου

Ανοιχτός θα είναι και σήμερα, Κυριακή 26 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, ο Δήμος της Ρόδου για τους πολίτες που χρειάζεται να εξυπηρετηθούν με την έκδοση διαφόρων εγγράφων ή χρειάζονται οποιεσδήποτε πληροφορίες, έστω και την τελευταία στιγμή, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ρόδου έχει συστήσει εκλογικά συνεργεία, τα οποία συνολικά στελεχώνονται από 359 άτομα για να βοηθήσει στη διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας στο νησί.

Έτσι, από την Παρασκευή, συγκεκριμένα γραφεία στο Δημαρχείο παρέμειναν ανοιχτά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ.

Ειδικότερα, το πρωτόκολλο και το δημοτολόγιο ήταν ανοιχτά, εκτός από το Δημαρχείο και σε όλες τις δημοτικές ενότητες μέχρι αργά το βράδυ. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Οι δημότες που έχουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα, θέλουν κάποιο έγγραφο ή κάποια πληροφορία, μπορούν να προσέρχονται και σήμερα στο Δημαρχείο και τα δημοτικά καταστήματα σε όλες τις δημοτικές ενότητες όπου ακόμα και αν δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν, οι υπάλληλοι θα τους δίνουν τις κατευθύνσεις για το που να απευθυνθούν.

Επίσης, όσοι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν ακόμη και σήμερα σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 213 136 1500, το «Μάθε πού ψηφίζεις» του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο «χτυπάει» στη Ρόδο εφόσον καλούν από εδώ και η υπηρεσία είναι μονίμως στελεχωμένη.

Τέλος, ο Δήμος της Ρόδου θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων την Κυριακή το βράδυ.