Από το Καστελόριζο ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προεκλογική εκστρατεία του

Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει και πάλι σήμερα η Νέα Δημοκρατία, εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών είναι διάχυτη απόψε στο “στρατηγείο” της οδού Πειραιώς, αλλά όπως τονίζουν κομματικά στελέχη δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, αφού η προεκλογική περίοδος ξεκινά και επισήμως σε λίγες ημέρες.

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους οκτώ νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές, που θα εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο την προσεχή πενταετία. Το βράδυ θα δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες επισκέψεις σε γειτονιές της Αττικής.

Η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για την 7η Ιουλίου θα γίνει το Σαββατοκύριακο από το Καστελόριζο, σε μια περιοδεία του κ. Μητσοτάκη με υψηλό πολιτικό και εθνικό συμβολισμό, σε μία περίοδο που η ένταση και η προκλητικότητα από την Τουρκία στη νοτιοανατολική Μεσόγειο αυξάνεται επικίνδυνα.

 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr