Συνεργασία με πολλά όνειρα για τον Απόλλωνα Καλυθιών!

Συνεργασία με μεγάλη ομάδα του νησιού μας που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα κάνει ο Απόλλωνας Καλυθιών!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Ροδιακής», η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η συμφωνία θα έχει να κάνει με την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών αλλά και με την χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων των Καλυθιών ενόψει της συμμετοχής της συγκεκριμένης ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Οι δυο πλευρές, ευελπιστούν σε μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία που θα ωφελήσει και τους δυο όσον αφορά την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη. Στην ουσία, ο Απόλλων Καλυθιών θα αποτελέσει την θυγατρική ομάδα.

Συνεργασία και με άλλη μεγάλη ΠΑΕ!
Ο Απόλλων Καλυθιών όμως δεν σταματάει εκεί καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συνάψει και μια ακόμα συμφωνία για συνεργασία αλλά σε επίπεδο Ακαδημιών. Πρόκειται για γνωστή ομάδα της πρωτεύουσας που πλέον θα επεκταθεί και στη Δωδεκάνησο. Και  για το θέμα αυτό αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ανοιχτό του Κώστα Καμπούρη
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το θέμα του προπονητή, άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει αν ο Κώστας Καμπούρης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι και την προσεχή Τρίτη όπου και θα γίνει συνάντηση μαζί του. Αμέσως μετά θα προχωρήσουν τα θέματα των ανανεώσεων και των μετεγγραφών. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει ο ίδιος κορμός και να γίνουν τρεις ή και τέσσερις προσθήκες.