Οι βασικοί στόχοι του Διαγόρα για τις ανανεώσεις

Οι βασικοί στόχοι του Διαγόρα για τις ανανεώσεις

Οι βασικοί στόχοι του Διαγόρα για τις ανανεώσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 225 ΦΟΡΕΣ

Μετά τον Ντουαλά προς την έξοδο και ο Μεντί

Πολύ σύντομα αναμένεται να ανοίξει ο χορός των ανανεώσεων στην ομάδα του Διαγόρα καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου, σε συνεργασία με τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη, έχουν σχεδόν κατασταλάξει στον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», πέντε από τους βασικούς στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς είναι οι τρεις τερματοφύλακες (Σικαλιάς, Τσάμης, Ψωμαράς) καθώς και οι Μπουρλάκης και Γλυνός.

Από όλους αυτούς οι «κυανέρυθροι» έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι και επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί τους καθώς εκτιμούν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σημαντικά και στο πρωτάθλημα της Football League.

Φυσικά η λίστα των ανανεώσεων δεν περιλαμβάνει μόνο πέντε παίκτες και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιποι βασικοί στόχοι του «γηραιού» σε ότι αφορά τουλάχιστον το κομμάτι που σχετίζεται με το υπάρχον ρόστερ, βάση και της έκθεσης του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη.

Μέσα σε αυτούς εκτιμάται ότι θα είναι και ο Χατζησάββας, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Προς την έξοδο και ο Μεντί!
Αντίθετα, όσον αφορά τον άλλο έγχρωμο ποδοσφαιριστή, τον Μεντί, όλα δείχνουν ότι μάλλον θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ντουαλά. Και αυτό διότι στον «γηραιό» δεν έμειναν και ικανοποιημένοι από την απόδοση που είχε τους περασμένους μήνες.

Όχι βέβαια στο βαθμό του Ντουαλά αλλά και πάλι δεν ήταν αυτό που ακριβώς έψαχναν.

Από εκεί και πέρα, άγνωστο είναι ακόμα το πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και ίσως οι παράγοντες του συλλόγου χρειαστεί να περιμένουν ακόμα για να το μάθουν καθώς δεν είναι ξεκάθαρη η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Αν όλα πάνε καλά και το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, τότε η προετοιμασία θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή