Εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα στον Διαγόρα

Εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα στον Διαγόρα

Εξελίξεις από την άλλη εβδομάδα στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Οι "κυανέρυθροι" αναμένουν την επιστροφή στο νησί του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοίδη αλλά και την μετατροπή του συλλόγου σε ΠΑΕ προκειμένου να ξεκινήσουν και επίσημα τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

"Παγωμένα" εξακολουθούν να είναι στον Διαγόρα τα θέματα που σχετίζονται με την ανανέωση των συνεργασιών αλλά και με τις μετεγγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος Κώστας Χρυσοχοίδης απουσιάζει το τελευταίο διάστημα εκτός Ρόδου αλλά και το ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να μετατραπεί ο σύλλογος σε ΠΑΕ, δεν επιτρέπουν να "τρέξουν " άλλες εξελίξεις.

Κατά τα φαινόμενα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η επόμενη εβδομάδα θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις που σχετίζονται με το ρόστερ και γενικώς το έμψυχο δυναμικό.

Φυσικά, ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης έχει κάνει την προεργασία του και γνωρίζει επ' ακριβώς ποιές είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας χρονιάς.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών (αγγίζει σχεδόν το 70%), που έπαιξαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα, είναι μέσα στα πλάνα για να ανανεώσει τη συνεργασία του με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως είναι ο Ντουαλά και ο Μεντί.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Προβατίδη, εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για παίκτες που μπορούν να απασχολήσουν μετεγγραφικά τον σύλλογο αλλά η τελική επιλογή θα γίνει λίγο αργότερα και αφού έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος με τις ανανεώσεις των συνεργασιών.

Το πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν άλλωστε, έχει να κάνει και με το πόσοι δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!