Δεν τα κατάφερε ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Κάνοντας τέσσερις ήττες, η γυναικεία ομάδα πόλο του Υγρού Στίβου της Ρόδου, αποχαιρέτησε την προκριματική φάση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Το εισιτήριο της πρόκρισης για τα play off της ανόδου κέρδισαν η Ηλιούπολη και ο Ηλυσιακός.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Υγρού Στίβου Ρόδου, αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Στα παιχνίδια η ροδίτικη ομάδα είδε όλα της τα κορίτσια να είναι πολύ ανταγωνιστικά και διψασμένα για το κάτι παραπάνω, αλλά οι αντίπαλες ομάδες ήταν απλά καλύτερες.

Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες και μάλιστα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν οι ίδιες, μιας και οι απουσίες των έμπειρων μεγάλωσε αναγκαστικά το χρονομερίδιο της καθεμίας των υπολοίπων προσφέροντας πολύτιμες παρακαταθήκες για το μέλλον. Καμία παίκτρια δεν υστέρησε αλλά όλες. Σαν μια γροθιά βοήθησαν την ομάδα να αντεπεξέλθει και να  είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την επόμενη χρονιά με τη θέληση και το ζήλο για να διακριθούν.

Αμυντικά πολύ καλές με τις Γκάμπι Ιουλίου, Ντέπη Καμπέρη, Ευδοξία Μηναϊδη και Μιχαέλα Βασιλάκη να προσπαθούν με αυταπάρνηση και αρκετή επιτυχία να κρατήσουν τις αντίπαλες μακριά από την εστία της Άννας Καμπέρη , τις Ροδούλα Καραβόλια, Μπίκα Τσουρδιού, Νίκη Χριστοδούλου, Λάντωβα Τσουρδιού  και Πόλυ Συμιξή να έχουν τη δύσκολη αποστολή της μεταφοράς του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση και της Jewls Βενιζέλου και της Σταματίας Γρηγορίου να είναι οι μοναδικές εκφράστριες της επίθεσης του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ με πολλή προσπάθεια και αρκετά γκολ.

Το επίπεδο υψηλότατο και γι’ αυτό η προσπάθεια για να γίνει η ομάδα του χρόνου ακόμα καλύτερη αναμένεται να είναι μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη, με πολλή προπόνηση και συνεχή φιλικά. Όλα τα κορίτσια ανυπομονούν για τις επικείμενες διακοπές για να επιστρέψουν στις προπονήσεις ξεκούραστες και με διάθεση για καλύτερες εμφανίσεις και επιτυχίες".