Θέλει Καστανάκη ο Κλεάνθης

Στο "μετεγγραφικό στόχαστρο" του Κλεάνθη Παραδεισίου βρίσκεται και ο Παναγιώτης Καστανάκης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ορφέα, είναι στα πλάνα των "ροσονέρι" και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη του έχει γίνει πρόταση για να ενταχθεί στο ρόστερ.

Ο Καστανάκης είχε παίξει και στο παρελθόν στην ομάδα του Κλεάνθη και με αρκετά μεγάλη επιτυχία, δημιουργώντας και πολύ καλές σχέσεις στο Παραδείσι. Και ο ίδιος το σκέφτεται πολύ σοβαρά για να επιστρέψει στην ομάδα.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά, το αμέσως επόμενο διάστημα.

"Τελειώνει" και ο Ευγενικός
Κατά τα άλλα, όσον αφορά τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, φαίνεται πως θα σημειωθούν αρκετές αλλαγές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και αυτό διότι αρκετοί παίκτες δεν θα παραμείνουν στην ομάδα. Μετά τους Αναστάση Παπακωνσταντίνου ("έκλεισε" στον Ακουσίλαο) και Γιάννη Κορκίδα (έμεινε ελεύθερος) και ο Μανώλης Ευγενικός όπως όλα δείχνουν δεν θα φοράει την ίδια φανέλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο έμπειρος επιθετικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει και όπως όλα δείχνουν θα αποδεσμευτεί και τυπικά μιας και η φιλoσοφία της διοίκησης είναι να μην κρατήσει στην ομάδα κανένα παίκτη με το ζόρι.