Βάιος Καλοπήτας: Αντικοινωνική η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα στ’ Αφάντου

Βάιος Καλοπήτας: Αντικοινωνική η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα στ’ Αφάντου

Βάιος Καλοπήτας: Αντικοινωνική η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Την επιτακτική ανάγκη να συνεχίσει τη λειτουργία του το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη δημοτική κοινότητα Αφάντου επισημαίνει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ κ. Βάιος Καλοπήτας.

Στη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής κάνει λόγο για αντικοινωνική απόφαση που πλήττει άμεσα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

«Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη δημοτική κοινότητα Αφάντου, θα αποτελέσει ανάχωμα για την περαιτέρω οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόκειται για μια βαθύτατα αντικοινωνική απόφαση που συνιστά κατάφωρη αδικία εις βάρος των κατοίκων Αφάντου, Κολυμπίων, Αρχίπολης και όχι μόνο, καθώς από το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετείται ένας μεγάλος αριθμός πολιτών της ανατολικής πλευράς του νησιού μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι, χωρίς πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και με δυσκολίες στην καθημερινή τους μετακίνηση.

Η παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος αποτελεί ισχυρό πλήγμα σε κάθε μορφή οικονομικής δραστηριότητας, σε μια περιοχή μάλιστα που παρουσιάζει έντονους ρυθμούς ανάπτυξης στα τελευταία χρόνια και που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες την καλοκαιρινή περίοδο.

Εστω και την τελευταία στιγμή, καλούμε την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να ακυρώσει αυτή την άδικη απόφαση, προκειμένου να αποτραπεί η υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές παραμέτρους και το δικαίωμα πρόσβασης όλων στο τραπεζικό σύστημα».

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών