Περιοδεία στα νησιά του Γιάννη Φλεβάρη

Περιοδεία σε μεγάλο αριθμό νησιών της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσει, το προσεχές διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Χωροταξίας Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Γιάννης Φλεβάρης.

Ο αντιπεριφερειάρχης που θα προεδρεύσει την επόμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος και πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στις 27 του μήνα στην οποία θα πάρει μέρος, θα ξεκινήσει τις συναντήσεις του με δημάρχους νησιών του νομού μας καθώς και με τοπικές αρχές για ζητήματα της αρμοδιότητάς του, πριν τη λήξη της θητείας της περιφερειακής αρχής.

Πρώτος του σταθμός θα είναι η Κάσος την οποία θα επισκεφτεί στο τέλος Ιουνίου και θα ακολουθήσουν η Λέρος, η Πάτμος, η Κως, η Τήλος και η Σύμη. Ειδικότερα την 1η και 2α Ιουλίου ο κ. Φλεβάρης θα βρίσκεται στη Λέρο για να πάρει μέρος  στη συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο Πάτμου γύρω από την πορεία εξέλιξης της αδειοδότησης αφαλάτωσης του Μαραθιού που υπάγεται στο δήμο Πάτμου.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το διάστημα από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου θα επισκεφτεί την Κω προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με τον έπαρχο και το δήμαρχο Κω, κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα υδροοικονομίας και υδροδότησης του νησιού από τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΚ.

Θα ακολουθήσει ταξίδι στην Τήλο και ειδικότερα το διάστημα από τις 16 έως τις 18 του ίδιου μήνα, όπου ο κ. Φλεβάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με τη δήμαρχο Τήλου, για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα ενεργειακής αυτονομίας στο νησί. Τέλος,  το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου ο αντιπεριφερειάρχης θα βρεθεί στη Σύμη όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο για τη λειτουργία των αφαλατώσεων στο νησί.