Κώστας Παπαδόπουλος: «Παιδιά του Κλεάνθη και καλό ποδόσφαιρο»

Αποφασισμένος να δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποτελείται από αρκετά δικά του παιδιά και θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο, είναι ο νέος προπονητής του Κλεάνθη Παραδεισίου Κώστας Παπαδόπουλος.

Όπως τόνισε μάλιστα μιλώντας στη "Ροδιακή", η ομάδα του θέλει να αποκτήσει έξι με επτά έμπειρους παίκτες όχι για να κάνει πρωταθλητισμό αλλά για να μπορέσουν αυτοί οι παίκτες να καθοδηγήσουν τους νεότερους.

Ο ίδιος απαντώντας στο ερώτημα γιατί επέλεξε τον Κλεάνθη ως τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό είπε:

"Ο Κλεάνθης είναι ένα ιστορικό σωματείο και από τα παραδοσιακά δυνατά του νησιού μας. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει αναδειχθεί αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι σκέψεις μας ταιριάζουν και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε συνεργασία".

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε:
"Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα έχει πολύ έντονο το ντόπιο στοιχείο και που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Οι στόχοι δεν θα είναι πρωταγωνιστικοί. Ίσα ίσα. Θα προωθήσουμε και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Ο Κλεάνθης εξάλλου πάντα είχε δικά του παιδιά".

Για τις μετεγγραφές, είπε: "Η ομάδα θα ενισχυθεί με ορισμένους έμπειρους παίκτες προκειμένου να μπορέσουν να καθοδηγήσουν και τους νεαρότερους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, ένας κεντρικός αμυντικός και ένα αμυντικό χάφ. Αυτές οι θέσεις είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας. Θα υπάρξει και συνέχεια βέβαια μιας και θέλουμε να αποκτήσουμε έξι ή επτά έμπειρους παίκτες".