4ο Φεστιβάλ Καστελλορίζου: Γνωρίστε την Κριτική Επιτροπή

4ο Φεστιβάλ Καστελλορίζου: Γνωρίστε την Κριτική Επιτροπή

4ο Φεστιβάλ Καστελλορίζου: Γνωρίστε την Κριτική Επιτροπή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα» θα λάβει χώρα από 25/8 έως και 1/9/2019 στο ακριτικό νησί.

Το διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει 25 ελληνικές και διεθνείς ταινίες τεκμηρίωσης, οι οποίες θα αξιολογηθούν από μια επιτροπή καταξιωμένων ακαδημαϊκών, δημιουργών ντοκιμαντέρ και δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο, για να αναδειχθούν οι νικητές.

Δείτε τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής:

Νικ Τόρενς, Σκηνοθέτης (Πρόεδρος Επιτροπής): Ο Νικ Τόρενς είναι ιδρυτικό μέλος του Australian International Documentary Conference. Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους δημιουργούς ντοκιμαντέρ στην Αυστραλία, έχοντας δουλέψει σε Αυστραλία, Ασία, Αφρική, Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά.

Μάντυ Τσανγκ, Επικεφαλής Προγράμματος Storyville, BBC4: Η Μάντι Τσανγκ, είναι βραβευμένη δημιουργός και παραγωγός ντοκιμαντέρ και επικεφαλής του προγράμματος Storyville στο κανάλι BBC4, που εδώ και πάνω από 20 χρόνια, προβάλλει τις καλύτερες ταινίες τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) από όλο τον κόσμο.

Παναγιώτης Τσολιάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας ΕΡΤ: Ο Παναγιώτης Τσολιάς είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ. Εργάζεται ως δημοσιογράφος, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε δράσεις επικοινωνίας και προβολής.

Ντάνκαν Πίτρι, Καθηγητής Κινηματογράφου, Πανεπιστήμιο του Γιορκ: Ο Ντάνκαν Πήτρι είναι Καθηγητής Κινηματογράφου και Επικεφαλής του Τμήματος Θεάτρου, Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Διαδραστικών Μέσων στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ. Βασικά ερευνητικά του πεδία είναι ο Βρετανικός, Σκωτσέζικος και Νεοζηλανδέζικος Κινηματογράφος και η Ιστορία Κινηματογράφου.

Νάντια Στυλιανού, Μορφωτική Ακόλουθος, Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα: Η Δρ. Νάντια Στυλιανού είναι Διευθύντρια στο Σπίτι της Κύπρου της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα. Από το 2007 έως το 2017 διηύθυνε τον Τομέα των Γραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ως Ανώτερη Μορφωτική Λειτουργός.

Διοργάνωση:
Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) & Ecrans des Mondes (Παρίσι)

Συνδιοργάνωση:
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Σύνδεσμος Αναβίωσης Μεγίστης, Σύδνεϋ
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Δήμου Μεγίστης
info@beyondborders.gr
www.beyondborders.gr.

Διαβάστε ακόμη

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

Στο Καστελλόριζο οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου

«Τουρκικό» βάφτισε το Καστελλόριζο η Sun και το έκανε… ελληνικό μετά τις αντιδράσεις

Πανταζής Χούλης: Ο Έλληνας που έφτιαξε το Μουσείo των γρίφων στο Καστελλόριζο

Διορισμός αντιδημάρχων στον δήμο Μεγίστης