Η Μίκα Ιατρίδη στην Α΄ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου: «Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, από όπου και αν προέρχεται!»

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη είχε η Μίκα Ιατρίδη, στα γραφεία της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για ζητήματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η υποψήφια με τη Ν.Δ. βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Καληωράκη για τη συζήτηση που είχαμε και την ενημέρωση που μου παρείχε. Ευχαριστώ τον ίδιο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και στελέχη της Αστυνομίας εδώ στη Ρόδο, που κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια και την προστασία μας.

Η ασφάλεια και η προστασία του πολίτη είναι άμεση κυβερνητική προτεραιότητα της Ν.Δ. Το πρόγραμμά μας είναι σαφές και συγκεκριμένο και, μεταξύ άλλων, προβλέπει:

Την επαναφορά της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, με πρόσληψη 1500 νέων αστυνομικών.

Την ενίσχυση των περιπολιών και της ένστολης αστυνόμευσης. Κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου που δίνει την δυνατότητα σε καταδικασμένους για βαριά ποινικά αδικήματα να αποφυλακίζονται.

Τον εφοδιασμό των αστυνομικών με νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και την προμήθεια, εντός του επόμενου έτους, 1000 καινούργιων περιπολικών. Αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για τη φθορά της δημόσιας περιουσίας.

Οι Έλληνες πολίτες δικαιούνται και πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα τους. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα, από όπου και αν προέρχεται. Στις 7 Ιουλίου, ενωμένοι ψηφίζουμε για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα!»