Συγχαρητήριες επιστολές του Δημάρχου Καρπάθου προς τους Γ. Γεραπετρίτη και Μ. Κόνσολα

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους συμπατριώτες του Γιώργο Γεραπετρίτη και Μάνο Κόνσολα, που συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση, απέστειλε ο Δήμαρχος Καρπάθου Ηλίας Λάμπρος.

Πιο συγκεκριμένα στις δύο επιστολές αναφέρει τα εξής:

Προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη

Ο Δήμος Καρπάθου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την ανάληψη των Υπουργικών του καθηκόντων στο συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, ευχόμενος δύναμη και υγεία, ώστε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του.

Είναι εξαιρετική τιμή για το νησί μας, την αγαπημένη μας Κάρπαθο, ένας συμπατριώτης μας να αναλαμβάνει το Υπουργείο Επικρατείας,ένα γεγονός που πραγματικά συγκίνησε όλους μας, ανεξαιρέτως

Στις προσπάθειες τις δικές του και της κυβέρνησης για την πρόοδο του τόπου μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία, για την αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος


Προς τον Μάνο Κόνσολα

Ο Δήμος Καρπάθου συγχαίρει τον κ. Μάνο Κόνσολα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Τουρισμού . 
Στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος αναφέρει:
"Είναι χαρά και τιμή για την Κάρπαθο, ένας συμπατριώτης μας, ένας άνθρωπος που αγαπά και αγωνίζεται για τα νησιά μας , να αναλαμβάνει αυτό το κρίσιμο πόστο που την αφορά σημαντικά.

Με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σας, είμαι βέβαιος ότι ο Δήμος Καρπάθου εν όψει και της ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής θα είναι μαζί σας σε συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία για το συμφέρον του νησιού μας και του Νομού μας που τόσο αγαπάμε.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος