Ελ. Μαυρόγαλου: Συνεχίζουμε μαζί ακόμα πιο δυναμικά

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Ελένη Μαυρόγαλου, αναφέρει τα εξής:

«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα μας, τα Δωδεκάνησά μας άλλαξαν σελίδα. Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι η μόνη εγγύηση για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλες κι όλους, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Στην πρώτη μου σύντομη προεκλογική αναμέτρηση, που κράτησε λιγότερο από 25 ημέρες, σε μία δύσκολη εκλογική περιφέρεια, μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο στα νησιά μας. Η γνωριμία μαζί τους είναι μόνο η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού που μόλις ξεκινάει. 

Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους Δωδεκανήσιους, που εμπιστεύτηκαν την παράταξή μας και της έδωσαν μία μεγάλη νίκη και μία ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.
Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες, στους οποίους εύχομαι να έχουν μία εποικοδομητική θητεία. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συνεισφορά τους στον κοινό μας στόχο για μία αυτοδύναμη Ελλάδα. 

Συνεχίζουμε μαζί, ακόμη πιο δυναμικά, για τα Δωδεκάνησα που αξίζουμε!
Και κλείνοντας να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου που ήταν, είναι και θα είναι οι κινητήριες δυνάμεις όλων».