Ξεσήκωσε τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες ο Μ. Χατζηγιάννης

Ξεσήκωσε τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες ο Μ. Χατζηγιάννης

Ξεσήκωσε τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες ο Μ. Χατζηγιάννης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 815 ΦΟΡΕΣ

Ρεπορτάζ
Ευαγγελία Περγαντή

Εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε στους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αφού κατάφερε να τους ξεσηκώσει. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Παρασκευής.

Με ξεφάντωμα, χορό, φώτα, μουσική ο κόσμος έζησε μία ακόμα συναυλία του τραγουδιστή. Η ατμόσφαιρα στολίστηκε με χαρμόσυνες νότες, όπως άλλωστε ταιριάζει σε μία μουσική παράσταση τέτοιου βεληνεκούς. Οι κερκίδες της Τάφρου από νωρίς το απόγευμα γέμισαν με θαυμαστές όλων των ηλικιών, ενώ η συναυλία άρχισε λίγο πριν τις δέκα. Η φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ενθουσίασε τον κόσμο, τον έκανε πραγματικά να παρακολουθεί εκστασιασμένος και να σηκώσει τα «χέρια ψηλά».

Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Κολλέγιο Ρόδου και το “Ακταίον” για την πρόσκληση, όπως επίσης και τον νεό δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο του «Rodos Palace».

Στα μέσα της βραδιάς η Ζωή Μισέλ Μπακίρη, μία πρωήν μαθήτρια του Κολλεγίου που τώρα σπουδάζει Ιατρική, έκανε την εμφανισή της στη σκηνή και πραγματικά μάγεψε το κοινό με την παρουσία της.

Ερμήνευσε με έναν μοναδικό τρόπο ελληνικά και ξένα κομμάτια, ένα εξ αυτών το «Shallow», ξεσήκωσε τον κόσμο και άφησε άφωνους μικρούς και μεγάλους με τη φωνή, το ρυθμό και το ταλέντο της στα πλήκτρα.

Η υπέροχη βραδιά συνεχίστηκε με τον κόσμο να τραγουδάει τη μελωδία της αγάπης, αφού τα άκρως ερωτικά κομμάτια του Χατζηγιάννη έδωσαν τροφή για σκέψη σε καρδιά και νου. Συγκεκριμένα κομμάτια και στίχοι «μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω...και αν γίναν πολλά εγώ έχω και άλλη αντοχή...», άγγιξαν την ψυχή των θεατών και τους έκαναν να ανοίξουν τους φακούς των κινητών τους.

Φυσικά, ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια τιμά το κοινό της Ρόδου με την παρουσία του στο νησί ερμήνευσε πολλά παλιά αλλά και νέα κομμάτια του, μερικά από αυτά το «Σε ποιον να πω το σ’αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Η αγάπη μου μένει», «Το πάρτυ» και πολλά ακόμα, αφήνοντας έτσι τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!