Συμφωνία του Απόλλωνα Καλυθιών με Γαργάλη

Ο Χρήστος Γαργάλης είναι η επόμενη μετεγγραφική κίνηση του Απόλλωνα Καλυθιών! Ο παίκτης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ.

Ο Γαργάλης,  την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο έπαιζε για λογαριασμό του Φοίβου Κρεμαστής από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. Όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο του Απόλλωνα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν στα πλάνα και του προηγούμενου προπονητή Σάβ-βα Ορφανίδη αλλά το θέμα είχε «παγώσει» για λίγο καιρό μετά την διοικητική περιπέτεια που πέρασε ο σύλλογος.  
Η διοίκηση του Μιχάλη Κοντού κινήθηκε και πάλι για την απόκτηση του και κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του.

Αλλάζουν τα δεδομένα για Φλεβάρη
Στο μεταξύ, το αρνητικό κλίμα που υπήρχε πριν από μερικές ημέρες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φλεβάρη, φαίνεται πως διαφοροποιείται.
Όπως είχαμε γράψει ξανά, για την απόκτηση του είχε ενδιαφερθεί ο Φοίβος, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο παίκτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Αυτό ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις μαζί του και δεν αποκλείεται πλέον να επέλθει συμφωνία και να παραμείνει στην ομάδα.
Είναι σίγουρα μια χαρμόσυνη είδηση για τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη, ο οποίος θα έχει άλλο ένα καλό «εργαλείο» στα χέρια του για τη νέα χρονιά. Αν κλείσει και ο Φλεβάρης, τότε ο Απόλλωνας θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού και θα ολοκληρώσει το ρόστερ του.