Γιώργος Αγγελάκης: «Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι Πάνθηρες!»

"Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τους άνδρες παρά μόνο με παιδιά". Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υπεύθυνο των Πανθήρων και προπονητή Γιώργο Αγγελάκη και έγινε με αφορμή την απόφαση του συλλόγου να ιδρύσει τμήμα U21  που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. 

Ο ίδιος τόνισε τα εξής: "Πιστεύουμε ότι είναι κάτι που έλειπε από τη Δωδεκάνησο. Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή. Κάθε χρόνο ακούμε μόνο λόγια αλλά κανείς έως τώρα δεν το τόλμησε. Είπαμε να μπούμε μπροστά εμείς και να στείλουμε το μήνυμα και στα υπόλοιπα σωματεία να πράξουν το ίδιο. Θα είναι κάτι πολύ καλό καθώς θα βοηθήσουμε και τη διοργανώτρια αρχή να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα αυτό. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρεθούν και άλλοι σύλλογοι που θα ιδρύσουν τμήματα U21". 

Ο Γιώργος Αγγελάκης ανέφερε και τα ακόλουθα:
"Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλά παιδιά μετά το Εφηβικό να χάνονται γιατί δεν τα αξιοποιούν οι Ανδρικές ομάδες. Όταν δημιουργηθούν όμως τμήματα U21 τα παιδιά αυτά θα μπορούν να απορροφηθούν εκεί. Θα είναι πάρα πολύ θετικό βήμα για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρό μας".

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Πανιώνιο, τόνισε:
"Είναι κάτι που μας ζήτησε να το κάνουμε ο Πανιώνιος. Δεν το κάναμε ξαφνικά μόνοι μας. Οι Πάνθηρες εξάλλου είναι ουσιαστικά η θυγατρική του Πανιωνίου. Και η ονομασία που έχουμε δεν είναι τυχαία. Η λέξη Πάνθηρες αντιπροσωπεύει τους φίλους του Πανιωνίου. Έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Ο Πανιώνιος είναι ένας σύλλογος που θέλει να αξιοποιήσει τα ταλέντα και κάποια από αυτά θα τα απορροφήσει στις τάξεις του. Υπάρχει ειδικός σχεδιασμός".