Απόλλων Καλυθιών: Περιμένουν τον Μπαϊρακτάρη

Την τελική απόφαση του Μάριου Μπαϊρακταρη σχετικά με το αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του μετά τη σχετική πρόταση που του έχει γίνει, περιμένουν στον Απόλλωνα Καλυθιών προκειμένου να κλείσουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το ρόστερ τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο παίκτης προφορικά έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπογράψει το δελτίο του και άρα η ανανέωσή του δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και τυπικά. Ο Απόλλωνας επιθυμεί να γνωρίζει μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας για να έχει το χρονικό περιθώριο στη συνέχεια αν κριθεί απαραίτητο, να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Πάντως, οι απολλωνιστές, πιστεύουν ότι το θέμα θα τελειώσει και τυπικά και ο έμπειρος παίκτης θα βοηθήσει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η περίπτωση του Μάριου Πλακίδα, του επιθετικού από το πρωτάθλημα Βοιωτίας, που ενδιαφέρει τον σύλλογο, είναι ακόμη «παγωμένη» καθώς ο παίκτης εξετάζει και ορισμένες ακόμα προτάσεις που έχει δεχθεί και δεν φαίνεται να βιάζεται για να απαντήσει οριστικά.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων
Έξι φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλυθιών. Τα γήπεδα και οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν προσεχώς. Αναλυτικά:
10 Αυγούστου: Με Κλεόβουλο Λίνδου
17 Αυγούστου: Με Κλεάνθη Παραδεισίου
21 Αυγούστου: Με Διαγόρα Βατίου
31 Αυγούστου: Με ΑΕ Κατταβιάς
4 Σεπτεμβρίου: Με Άρη Αρχαγγέλου
7 Σεπτεμβρίου: Με Φοίβο Κρεμαστής.