Διακοσταματίου: Πάει καλά ως προς τα έσοδα ο δήμος της Ρόδου

Διακοσταματίου: Πάει καλά ως προς τα έσοδα ο δήμος της Ρόδου

Διακοσταματίου: Πάει καλά ως προς τα έσοδα ο δήμος της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

«Ο δήμος πάει καλά και ως προς τα έσοδά του και ως προς τη μείωση των δαπανών του» δήλωσε χτες ο αντιδήμαρχος οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου Ρόδου.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής υπογράμμισε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι βρισκόμαστε στα περσινά επίπεδα και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και αποκλίσεις.

Ειδικότερα, ο κ. Διακοσταματίου δήλωσε τα εξής: «Τα σπουδαιότερα θέματα για τα οποία κλήθηκε να αποφασίσει η οικονομική επιτροπή είναι τα έσοδα-έξοδα του δεύτερου τριμήνου του 2019 τα οποία και θα εισαχθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο προς έγκριση και επίσης είναι η ολοκλήρωση του δευτέρου σταδίου για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τις ενότητες Ρόδου, Καλλιθέας, Αφάντου, Αρχαγγέλου, Καμείρου, Λινδίων, Νότιας Ρόδου, Ατταβύρου, Ιαλυσού και Πεταλούδων, ώστε να υπάρχει ανάδοχος και ηλεκτρολογικό υλικό για να συνεχιστεί και από τη νέα δημοτική αρχή απρόσκοπτα η λειτουργία του δήμου.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του δήμου, είμαστε περίπου στα ίδια με τα περσινά επίπεδα με μικρές αποκλίσεις. Δεν έχουμε αισθητές διαφορές, ο δήμος πάει καλά και ως προς τα έσοδά του και ως προς τη μείωση των δαπανών του».

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου