«Κλεισμένοι» οι Αργεντίνοι από τον Διαγόρα

«Κλεισμένοι» οι Αργεντίνοι από τον Διαγόρα

«Κλεισμένοι» οι Αργεντίνοι από τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Αναμένεται να έρθουν σύντομα στη Ρόδο για να υπογράψουν. Τερματοφύλακα και πλάγιο μέσο ψάχνει τώρα ο «γηραιός»

Παίκτες του Διαγόρα θα πρέπει να θεωρούνται οι δυο Αργεντίνοι για τους οποίους η «Αθλητική Ροδιακή» είχε αναφερθεί στο ρεπορτάζ πριν από μερικές ημέρες.

Πρόκειται για έναν αμυντικό και έναν επιθετικό χαφ (24 και 25 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχουν συμφωνήσει στην πρόταση που τους έγινε και ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια για να τελειώσει το θέμα και τυπικά.

Οι παράγοντες του Διαγόρα για ευνόητους λόγους κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και δεν αναφέρουν ονόματα και όπως όλα δείχνουν και οι δυο θα έρθουν στο νησί μας για τα διαδικαστικά και την ολοκλήρωση των μετεγγραφών τους λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Πεποίθηση των ανθρώπων του «γηραιού» είναι ότι και οι δυο θα είναι κανονικά στην «πρώτη» και άρα θα ακολουθήσουν από το ξεκίνημα την προετοιμασία χωρίς να χάσουν ούτε μια ημέρα. Οι δυο Αργεντίνοι έπαιζαν μέχρι και πρόσφατα σε ομάδα της Β’ Εθνικής της χώρας τους, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν για να αγωνιστούν στην Ελλάδα.

Θέλει τερματοφύλακα και πλάγιο
Με την απόκτηση των δυο Αργεντίνων, η ομάδα του νησιού μας θέλει δυο ακόμα παίκτες για να ολοκληρώσει το ρόστερ της ενόψει της νέας χρονιάς. Θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν τερματοφύλακα, καθώς και έναν πλάγιο μέσο. Είναι δυο θέσεις που ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος πιστεύει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League.

Αλλαγή στα φιλικά
Μια αλλαγή σημειώθηκε στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Διαγόρα στην πρωτεύουσα. Αντί του Αιγάλεω, ο «γηραιός» θα παίξει κόντρα στον Πανελευσινιακό. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα, διαμορφώνεται τώρα ως εξής:
17 Αυγούστου με Κερατσίνι
21 Αυγούστου με Ελευσίνα
24 Αυγούστου με Ιωνικό.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!