Η Revival ενισχύει τους επαγγελματίες του Τουρισμού με σύγχρονα εργαλεία και προτάσεις

Η Revival ενισχύει τους επαγγελματίες του Τουρισμού  με σύγχρονα εργαλεία και προτάσεις

Η Revival ενισχύει τους επαγγελματίες του Τουρισμού με σύγχρονα εργαλεία και προτάσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο βρίσκονται για λίγες μέρες σύμβουλοι τους

Σε συνέχεια του κύκλου των συναντήσεων με επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα, οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι της Revival θα βρίσκονται στο νησί της Ρόδου τις ημέρες από την Τρίτη 23 Ιουλίου έως και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Οι Σύμβουλοί της εταιρείας θα συζητήσουν μαζί τους για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού και πώς μπορούν να προσαρμοστούν στη σύγχρονη αγορά με έμφαση σε θέματα όπως οι Χρηματοδοτήσεις Επενδύσεων μέσω ΕΣΠΑ, οι έξυπνες και ολοκληρωμένεςψηφιακές λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, το νέο κανονιστικό πλαίσιο για το GDPR ανάμεσα σε άλλα.

Με βασικό άξονα την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες του Τουρισμού, η Revival Consulting Services SA θα παρουσιάσει στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, που αποτελεί πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις λύσεις της τεχνολογίας που ορίζουν τα νέα δεδομένα της αγοράς. Μία αγορά, που συνεχώς προσαρμόζεται στις ανάγκες των τουριστών, και για αυτό το λόγο χρειάζεται κάθε επένδυσηνα είναι σύγχρονη, αποδοτική και ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να έχουν συνάντηση με τους ειδικούς Συμβούλους της Revival, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Τζάκη Πέρρυ στο τηλέφωνο 2105156800, είτε μέσω email στη διεύθυνση ptzaki@revivalsa.gr.

Σχετικά με τη Revival Consulting Services S.A.:

Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η Revival Consulting Services S.A. προσφέρει τεχνογνωσία, παρέχοντας Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού και Στρατηγικής, σε συνδυασμό με Αξιόπιστες Λύσεις βασισμένες σε εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας.

Με βασικό γνώμονα την ολιστική προσέγγιση, εξειδικευόμαστε στηνπαροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών 360° με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό, χαράσσοντας σταθερά ανοδική πορεία. Βελτιώνουμε την παραγωγικότητα, επαναπροσδιορίζοντας τις διαδικασίες στη βάση τους, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους υλοποίησης και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

Οι αξίες μας είναι απόλυτα συνυφασμένες με την επιχειρηματική ηθική, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια. Επιδιώκουμε οι Συνεργάτες μας να νιώθουν την ασφάλεια που χρειάζονται σε κάθε τους επιλογή, αφού η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και προσέγγιση προβλέπει κάθε Στέλεχος και κάθε επιστημονικός μας Συνεργάτης παρέχει σημαντική προστιθέμενη αξία σε κάθε δράση του πελάτη.Περισσότερα στοιχεία για εμάς μπορείτε να βρείτε στο www.revivalsa.com.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα